19 червня 2023, 12:49

Арестович озвучив дві новини для українців, одна з яких погана, а друга хороша

Український військово-політичний аналітик Олексій Арестович розповів, що насправді планує зараз Захід щодо України та Росії.

Арестович озвучив дві новини для українців, одна з яких погана, а друга хороша

На Заході хочуть, щоб Україна звільнила всі окуповані території. Крім того, союзники планують зробити певні дії для того, щоб ситуація не змогла повторитися та РФ знову не розв'язала війну на Європейському континенті. Способи обговорюються різні, але з дуже великою часткою ймовірності це буде вступ України до НАТО.

Про це повідомив ексрадник офісу ОПУ Олексій Арестович під час бесіди з Василем Головановим, запис якої можна подивитися на YouTube-каналі Alexey Arestovych.

"Звісно, ми б хотіли розгромити путінську федерацію у нуль, щоб вони 300 років тремтіли та казали "Не ходи на Русь (Україну - ред.)", але нічого такого з боку Заходу я поки що не бачу. Але той спосіб стримування, який вони пропонують і який ґрунтується на тому, що Україна буде різко посилена після війни, зокрема вступом до НАТО, й у принципі це вже дуже добре. Це історичне рішення, якщо воно буде ухвалене", - розповів Арестович.

Після цього експерт, підсумовуючи сказане, заявив, що у нього є дві новини для українців: одна хороша, а друга погана.

Погана новина полягає у тому, що ніхто не збирається громити Росію у нуль, як ми того хочемо. Такого не видно навіть близько.

Хороша ж полягає у тому, що Росію збираються дуже серйозно стримувати, за великим рахунком, за рахунок ЗСУ, передання нам озброєння та військової техніки, розвитку військової промисловості в Україні та кооперації Заходу аж до вступу України у НАТО.

Нагадаємо, Олексій Арестович пояснив, що відбувається з контрнаступом ЗСУ: "Мені цей спосіб війни рішуче не подобається".

Також Олексій Арестович висловився про російських генералів: "Вони не виявляють жодних полководницьких талантів, але..."

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Алексей Арестович

Останні новини