29 травня 2023, 12:38

"Щось неймовірне. Фантастичні олігофрени", – Казанський про новий прокол Росії

Російські пропагандисти потрапили у скандал і спробували швидко перевзутися, незграбно звинувативши Україну.

"Щось неймовірне. Фантастичні олігофрени", – Казанський про новий прокол Росії

Російська пропаганда кілька днів істерично поширювала новину про те, що американський сенатор Ліндсі Грем, який прибув напередодні до Києва, нібито сказав фразу "росіяни вмирають, ми ніколи не витрачали гроші так вдало". Після цього МВС РФ оголосило сенатора у розшук, колишній російський прем'єр Медведєв виступив із погрозами, проте раптово з'ясувалося, що російська пропаганда знову набрехала та поширила фейк: Грем насправді такого не говорив, росіяни самі наплутали з перекладом його слів.

Після цього російські пропагандисти, які осоромилися, одразу ж почали виправдовуватися, придумавши нову версію про те, що Україна нібито "змонтувала" промову американського сенатора. Про це у своєму Telegram-каналі пише український журналіст і блогер Денис Казанський, публікуючи скріншоти повідомлень російських ЗМІ, які намагаються виправдатися.

За його словами, у своїй примітивності російська пропаганда продовжує пробивати дно.

"Обісміяні пропагандисти тут же почали виправдовуватися за свою ганьбу та скаржитися, що це Київ "змонтував промову сенатора". Щось неймовірне. Фантастичні олігофрени", - пише він.

Нагадаємо, реакція Москви на ці слова була болючою. Одним із перших активізувався Медведєв.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Денис Казанский

Останні новини