23 травня 2023, 10:29

"Це не просто військова операція", – політтехнолог Сергій Гайдай про значення подій у Бєлгородській області

Сергій Гайдай назвав події у Бєлгородській області шикарним і правильним ходом, який дуже сильно підірвав морально-психологічний стан російських окупантів.

"Це не просто військова операція", – політтехнолог Сергій Гайдай про значення подій у Бєлгородській області

Бойові дії у Білгородській області - не просто військові події, а частина гібридної війни. Це військово-психологічна операція, яка сильно вплинула на моральний стан окупантів і цивільних росіян.

Про це заявив політтехнолог Сергій Гайдай в інтерв'ю Євгену Кисельову для YouTube-каналу "Фабрика новин".

"Уявіть собі, звичайні мобіки десь на Луганщині, під Сватовим, Кремінною або у районі Авдіївки читають новини та кажуть: "Українці вже йдуть під Бєлгородом, під Брянськом, а ми тут гинемо без постачання, та ще до нас як до мр*азів ставляться". Це страшно знижує морально-психологічний настрій бійців", - пояснив експерт, адже у головах окупантів зріє думка: "Мало того, що ми гинемо, так ми ще й свою Батьківщину не захищаємо".

"Це шикарний і правильний хід", - оцінив значення події Гайдай.

Також аналітик зазначив, що настрій усередині РФ теж помітно похитнувся після того, що відбувається у Бєлгородській області. Росіяни тепер думають: "Що ж це за військова операція, під час якої ми не те що Київ не взяли, а дай Боже Брянськ із Ростовом не віддати".

Як зазначив політтехнолог, українці додумалися до прекрасних речей, до того ж навчилися цього у росіян. Йдеться про те, що Україна підключила до боротьби проти путінського режиму російських добровольців.

Нагадаємо, політтехнолог Сергій Гайдай описав головного конкурента Путіна, вказавши на його сильні сторони: "Це людина, здатна вирішувати найважчі проблеми".

Раніше політтехнолог Сергій Гайдай озвучив кумедний факт про Путіна: "Єдине, що він дивиться..."

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини