9 травня 2023, 08:07

"Насамперед зведуть рахунки з націонал-зрадниками", – Юшкін озвучив майбутнє РФ після поразки в Україні

Після військової поразки в Україні у РФ до влади прийдуть націонал-патріоти, вважає Володимир Юшкін.

"Насамперед зведуть рахунки з націонал-зрадниками", – Юшкін озвучив майбутнє РФ після поразки в Україні

Директор Балтійського центру російських досліджень Володимир Юшкін прокоментував недавні заяви Євгена Пригожина як підготовку до майбутньої боротьби за владу у Росії.

На сьогодні у РФ просто немає сил і ресурсу, щоб провести наступ в Україні по всій лінії фронту, а зимові події показали, на що здатна сьогоднішня армія Путіна, заявив експерт в інтерв'ю ресурсу ERR.

Юшкін підкреслює, що Москва програла війну в Україні на стратегічному рівні, а всі останні події показують прелюдію до підготовлюваної боротьби за владу після відходу Путіна. Так звана група націонал-патріотів дуже незадоволена тим, що Путін відправив їх помирати в Україну. До такої групи експерт зарахував полковників і майорів ЗС РФ, які незадоволені генералітетом.

Пригожин прекрасно розуміє, що на РФ чекає поразка на полі бою в Україні, та вже готується до боротьби за владу, це і показало його нещодавнє відеозвернення.

У боротьбі за владу відіграватимуть велику роль і ПВК. Аналітик згадав і нещодавнє звільнення Михайла Мізінцева, і його приєднання до ПВК "Вагнер".

Масла у вогонь додадуть і солдати, які повертаються з фронту та теж незадоволені політикою Путіна, саме тому РФ чекає не демократичний шлях розвитку, а диктатура.

Зі слів Юшкіна, перше, що зроблять націонал-патріоти, прийшовши до влади, - зведуть рахунки з націонал-зрадниками.

Це прекрасно розуміють державні чиновники та бізнес-еліта, які вже купили собі квитки на Захід і готуються у будь-який момент покинути країну.

Також російський політолог Піонтковський упевнений, що Пригожин дуже незадоволений російською елітою, яка веселиться та відпочиває, поки він воює в Україні.

Тим часом аналітики з ISW заявляють про те, що Пригожин незадоволений створенням нових ПВК, які можуть скласти реальну конкуренцію його "Вагнеру".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини