1 травня 2023, 19:03

Черник озвучив "найстрашніше, що зараз із нами може трапитися"

Полковник запасу ЗСУ Петро Черник припустив, як росіяни можуть використовувати міжнародні ЗМІ у своїх цілях.

Черник озвучив "найстрашніше, що зараз із нами може трапитися"

Військовий експерт Петро Чернік прокоментував інформацію, озвучену телеведучим "24 каналу", про безглуздість зведення армією РФ оборонних рубежів, оскільки їх видно на супутниках, а отже про них відомо ЗСУ. Про це повідомило CNN. Офіцер запасу ЗСУ на почуте відреагував доволі неочікувано, нагадавши, що зараз краще не довіряти інформації навіть з авторитетних джерел.

Інтерв'ю Петра Черника для "24 каналу" можна подивитися на YouTube.

"Не варто скасовувати таке явище, як інформаційно-психологічна операція. Наш противник може закидати інформацію на дуже різноманітні майданчики, які на перший погляд здаються демократичними, надійними тощо", - висловив свою точку зору щодо підступності ворога військовий експерт.

Потім Петро Черник додав: "Найстрашніше зараз, що з нами може трапитися, це те, що ми повністю повіримо у слабкість супротивника та приступимо до контрнаступу, не прорахувавши абсолютно всі варіанти ведення боїв. Ще Наполеон стверджував, що військове мистецтво - це така наука, в якій вдається все те, що наперед прораховано та наперед ретельно підготовлено".

Раніше Черник заявив, що контрнаступу ЗСУ ми, швидше за все, не побачимо.

Також Черник назвав умову, за якої Крим "впаде до наших ніг як гнилий овоч".

Нагадаємо, Черник назвав "класичну хворобу", від якої страждають російські окупанти.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини