20 березня 2023, 16:29

"Буде ефект бомби, що вибухнула", – Максакова озвучила наслідки видачі ордера на арешт Путіна

Видача ордера на арешт Путіна Міжнародним кримінальним судом – це багаторівнева подія, яка змінила атмосферу в усьому світі на очах, заявила Марія Максакова.

"Буде ефект бомби, що вибухнула", – Максакова озвучила наслідки видачі ордера на арешт Путіна

Безумовно, легітимність влади має велике значення. Про природу влади як такої написано дуже багато цікавих книжок, але коли на чолі держави стоїть злочинець, якого розшукують навіть не просто слідчі органи якоїсь однієї країни, а весь Римський статут, то, безумовно, це докорінно змінює як його особисте відчуття себе у просторі, так і ставлення до нього з боку чиновників і простого народу.

"Безсумнівно, це головна новина, яку обговорюватимуть на всіх кухнях кожного російського депутата та просто жителя, не позбавленого хоч якогось критичного мислення. Це буде ефект бомби, що вибухнула", - оцінилаку події ексдепутат Держдуми РФ і оперна співачка Марія Максакова в інтерв'ю Наталці Влащенко.

За словами опозиціонерки, тепер посіпаки Путіна розуміють: усі його розмови про силу ядерного кийка та про те, що йому та, відповідно, всім іншим нічого не буде, - це брехня. Виявляється, його можна просто ось так взяти й оголосити у розшук.

Ця довгоочікувана новина свідчить про те, що західні партнери дали саме таку правову оцінку Путіну, й у такий спосіб в українців з'явився "мольберт, полотно та фарби" для того, щоб домалювати картину та зробити шедевр на кшталт творінь Леонардо да Вінчі, зазначила Максакова.

"Я впевнена, що раз домоглися видачі ордера Путіну, то буде і вирок, і довічне ув'язнення. Не знаю, як там буде далі, можливо, його взагалі в Америці на електричний стілець посадять", - спрогнозувала ексдепутат Держдуми РФ.

Раніше Марія Максакова озвучила "брудний секрет" головного путінського пропагандиста: "Ці гонорари і дозволили йому купувати багатомільйонну нерухомість".

Нагадаємо, Марія Максакова розповіла про бурхливе минуле Путіна: "Він більше часу приділяв часу не вагітній дружині, а своєму коханцю".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини