1 березня 2023, 11:12

"Він видав себе", – Гордон відреагував на нечувану заяву Путіна

Дмитро Гордон прокоментував заяву Путіна про те, що єдиного російського народу скоро може не стати, а Росія розпадеться.

"Він видав себе", – Гордон відреагував на нечувану заяву Путіна

Український журналіст Дмитро Гордон вважає, що Путін невипадково заявив про ймовірне зникнення російського народу та розвал РФ. "Він проговорився, він видав себе, він почав міркувати про те, що скоро будуть московити, уральці та що не буде єдиного російського народу. Це ж не просто так він сказав. Він про це думає, його це турбує та тривожить. І не тільки його. Багато хто вже почав говорити про це: і Симоньян, й інші пропагандисти", - сказав Гордон під час спільного стріму з Олесею Бацман, запис якого можна подивитися на YouTube-каналі "Олеся Бацман".

Також журналіст зазначив, що всі більш-менш розсудливі люди у Росії вже зрозуміли: вони припливли. І зараз їхнє головне завдання - рятуватися поодинці. "Це вони і будуть робити. І у цій грі, яка називається "Порятунок", Путіна я не бачу. Вони розуміють, що з ним вони не врятуються. Вони врятуються тільки без нього", - пояснив Гордон.

Саме тому сьогодні у Росії може гостро стояти питання про те, хто перший ліквідує Пригожина та хто перший ліквідує Путіна. "Це питання у них стоїть на повний зріст, воно так ще ніколи не стояло. І з кожним днем воно стоятиме дедалі більше та більше, тому що на їхні голови з кожним днем буде летіти дедалі більше вибухового матеріалу. Вони нам його надсилали, а тепер відгребуть самі", - спрогнозував журналіст.

Раніше Дмитро Гордон озвучив мрію більшості людей з оточення Путіна: "Віддати американцям..."

Також Дмитро Гордон спрогнозував процеси, які чекають на Росію: "Там таке почнеться, ви не уявляєте".

Ще трохи раніше Дмитро Гордон назвав момент, коли "цікаво буде послухати Путіна".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Дмитрий Гордон

Останні новини