13 лютого 2023, 10:03

Невзоров показав збірний образ "руського богатиря", кинутого на штурм Донбасу

Поки Україну захищають найкращі бійці та добровольці різних елітних професій, РФ жене на передову хворих на ВІЛ зеків.

У полоні у ЗСУ опинився класичний російський найманець, тисячі яких Москва щодня кидає на штурм Бахмуту та Вугледару.

У той час, коли українські землі від ворога, крім наших високопідготовлених бійців, захищають відомі артисти, бізнесмени та просто освічені хлопці з непереможним бойовим духом, РФ жене на фронт "доходяг", єдиною мотивацією яких воювати проти України є обіцянка випустити їх з місць ув'язнення, де вони повинні були провести залишок життя.

Російський публіцист і журналіст Олександр Невзоров, який нині живе в Україні, опублікував кадри з полоненим окупантом. За його словами, саме такі "бійці" є штурмовиками Вугледару та Бахмуту, що призводить до колосальних втрат армії РФ. Невзоров показав збірний образ учасника так званої "спецоперації".

"Звичайно, є "витязі" трохи кращі, ніж цей тип, але є навіть гірші. З безлічі відео з полоненими я вибрав "середній" збірний образ того "руського богатиря", який сьогодні штурмує Бахмут або Вугледар", - написав журналіст на своєму Тelegram-каналі.

На кадрах полонений "вагнерівець" розповідає, що він хворий на ВІЛ і гепатит зек. При цьому він ледве розмовляє. На зоні ув'язненим "мігрантам" (таджики й узбеки), крім свободи, обіцяли дати російське громадянство за участь у "СВО".

Паралельно з цим в Україні захищають свою країну освічені люди, діячі мистецтва й інших сфер бізнесу. Публічні персони дедалі охочіше вступають до лав добровольців, щоб воювати проти агресора та швидше перемогти окупантів.

Між нашими бійцями й окупантами нездоланна прірва.

Нагадаємо, ще на самому початку повномасштабної війни пішов служити у ЗСУ відомий український музикант і виконавець, телеведучий передачі "Орел і Решка" Коля Серга.

Раніше Бутусов розкрив історію бійця, який повернувся з Мексики в Україну та замість медового місяця вирушив на фронт.

Також повідомлялося про 20-річного українського захисника з "Легіону Свободи", який відважно командує відділенням на передовій.

Як передавав Діалог.UA, льотчик ЗСУ з позивним Karaya одним фото показав перемогу у повітрі.

Паралельно з цими історіями полонений одноокий зек з "ДНР" розповів, як його відправили на війну проти України.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!!

Останні новини