29 січня 2023, 21:26

Невзоров розкрив нові подробиці афери Путіна: "Бюджет задуму астрономічний"

Кум Путіна, колишній лідер "ОПЗЖ" Віктор Медведчук збирається знову організувати політичну силу для контактів з Україною.

Невзоров розкрив нові подробиці афери Путіна: "Бюджет задуму астрономічний"

Уперше після обміну на "азовців" Віктор Медведчук дав інтерв'ю російському пропагандистському каналу, де розповів про свої плани щодо України.

За його словами, кілька останніх місяців він збирав нову команду, яка створюватиме рух для впливу на "свідомість українців". Його люди розповідатимуть "правду" про війну та ситуацію в нашій країні.

Російський журналіст Олександр Невзоров пише, що "Кремль має намір всерйоз грати у Медведчука, конструювати з нього "президента російської України"".

"Бюджет затії астрономічний. В АП організовано цілий відділ. Самому Медведчуку надано підрозділ ФСО. Путін дійсно вірить у цю маячну затію", - прокоментував Невзоров.

Він натякнув, що передані Заходом для ЗСУ HIMARS і Abrams справді важливі, проте "найрадіснішим та найоптимістичнішим фактором все ж залишається "непереможна та легендарна" тупість Кремля".

Раніше журналіст Денис Казанський нагадав, що всі проросійські проєкти 69-річного Медведчука планомірно зазнавали фіаско в Україні. Однак кум Путіна не втрачає надію та збирається отримати від Кремля кругленьку суму на черговий подібний проєкт.

У січні президент України Володимир Зеленський позбавив підозрюваного у держзраді Медведчука громадянства.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Александр Невзоров

Останні новини