15 грудня 2022, 07:30

Невзоров чітко описав візит Генпрокурора РФ до Ірану: "Обмін людожерським досвідом, як вішати дисидентів"

Щойно іранська влада повісила нового протестувальника, як російський прокурор вирушив до них "за обміном досвідом".

Невзоров чітко описав візит Генпрокурора РФ до Ірану: "Обмін людожерським досвідом, як вішати дисидентів"

Відомий публіцист Олександр Невзоров у своєму телеграм-каналі з похмурим сарказмом прокоментував візит Генерального прокурора Російської Федерації Ігоря Краснова до Ірану.

Генпрокурор Краснов на зустрічі з іранським візаві виступив за "обмін досвідом з Іраном у боротьбі з масовими заворушеннями".

Цікаво, що буквально напередодні його візиту в Ірані відбулася страта протестувальника Маджида Реза Рахнаварда: його публічно повісили у місті Мешхед за "ведення війни проти Бога". Також іранська влада звинувачувала його у нападі з ножем на двох співробітників Сил безпеки. Утім, міжнародні правозахисники вважають, що обвинувачення надумане, а вищий запобіжний захід активістові ухвалено з політичних мотивів.

"Ось так. Єдині, з ким залишилося поговорити по душах, - це мракобіси Ірану. З ними можна і "досвідом обмінятися" про те, як знищувати інакомислення. Генпрокурор РФ Краснов прибув до Ірану освоювати вуличні публічні повішення дисидентів на підйомних кранах", - написав Невзоров.

Нагадаємо, Москва та Тегеран досягли таємної домовленості про розміщення на території Росії  виробництва іранських безпілотників.

Як повідомлялося раніше, протестувальники в Ірані спалили провідне бюро з розроблення дронів і ракет.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Александр Невзоров

Останні новини