17 листопада 2022, 09:18

"Битва за цей логістичний центр буде ключовою у війні", – Коваленко

Битва за Мелітополь буде ключовою у цій війні, оскільки він ключовий у логістиці ворога.

"Битва за цей логістичний центр буде ключовою у війні", – Коваленко

Напередодні військовий експерт Олександр Коваленко озвучив усю важливість боїв за Мелітополь. Це прекрасно розуміють як у Києві, так і у Москві, оскільки з цього горда ворог робить справжнісіньку військову базу.

Окупанти сильно бояться, що ЗСУ почнуть контрнаступ на Мелітополь і відразу з двох боків: Запорізької області та Кінбурнської коси, інформує "Україна 365".

Бої за Мелітополь будуть ключовими у цій війні, зауважив блогер. На сьогоднішній день Мелітополь відіграє важливу ключову роль у логістиці ворога. Він з'єднує окупований Крим і Ростовську область. Саме через це українське місто йдуть усі поставки ворога на Південь України та Донбас, тому навколо Мелітополя ворог зводить не одну оборонну лінію, при цьому звозить дуже багато військової техніки у район аеродрому. Не виключено, що він буде Чорнобаївкою-2, зауважив військовий експерт.

Щойно ЗСУ звільнять Мелітополь, ворог може опинитися у напівоточенні, а битва за регіон буде закінчена.

Також ворог намагатиметься всіма силами тиснути ЗСУ на Донбасі, перекинувши туди війська, які відступили з правого берега Дніпра.

Раніше ми повідомляли, що на початку листопада окупанти почали зводити на півдні та заході від Мелітополя лінію оборони у три ряди, щоб зупинити контрнаступ ЗСУ з боку Херсонщини.

На думку військового експерта Світана, якщо Захід продовжуватиме постачати Україні зброю, то до кінця грудня українські захисники звільнять Мелітополь і Маріуполь.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Александр Коваленко (Злой Одессит)

Останні новини