4 листопада 2022, 08:46

"Уже не для перемоги", – Галлямов сказав, навіщо Путін продовжує війну проти України

Володимир Путін розуміє, що не зможе здобути перемогу у війні проти України, а тому прагне утриматися при владі якомога довше.

"Уже не для перемоги", – Галлямов сказав, навіщо Путін продовжує війну проти України

Російський диктатор Володимир Путін зважився на повномасштабне військове вторгнення в Україну, сподіваючись повторити "Кримнаш" і переможцем переобратися на майбутніх президентських виборах у 2024 році. Ця затія обернулася повним провалом.

Про це у своєму блозі у Telegram пише відомий російський політтехнолог Аббас Галлямов, який раніше працював на диктатора як спічрайтер.

"Тепер про перемогу (у війні з Україною - ред.) мріяти, звичайно, не доводиться", - підкреслив експерт. 

Виходячи з цього, з його слів, цілі агресії змінилися. Тепер вони полягають у тому, щоб утримати диктатора при владі якомога довше.

Він вважає, що тепер Путін використовуватиме війну для введення у Росії воєнного стану та скасування майбутніх виборів президента РФ.

"Якщо раніше війна була необхідна заради перемоги, тепер вона буде потрібна заради самої себе. Бойові дії триватимуть стільки, скільки Путін залишатиметься при владі", - підкреслив експерт.

Він також звернув увагу на слова прес-секретаря диктатора РФ Дмитра Пєскова про те, що Путін нібито ще не ухвалив остаточного рішення щодо своєї участі у майбутніх президентських виборах.

"Раніше вони (аналогічні заяви Пєскова - ред.) сприймалися як просте кокетство, а зараз постають, скоріше, як доказ розгубленості вождя", - констатував політтехнолог.

Раніше у The Times назвали імена двох високопоставлених російських чиновників РФ, які нібито вмовили диктатора Путіна почати вторгнення в Україну.

Ми також писали, що радник ОП Арестович вказав на ознаку наближення кінця Путіна та розпаду Росії.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини