4 листопада 2022, 07:20

"Наступний – Путін", – у РФ почалася війна у вищому ешелоні влади

Останні події у РФ свідчать про те, що у вищому ешелоні влади почалася війна.

"Наступний – Путін", – у РФ почалася війна у вищому ешелоні влади

У Росії розпадається корпорація влади, яку 22 роки "модерував" Володимир Путін. Очевидно, що господар Кремля втрачає контроль над ситуацією та незабаром не зможе впливати на неї.

Таке припущення висловила головний редактор журналу The New Times Євгенія Альбац.

Вона вважає, що обшуки у колишнього автора програми "Момент істини" Андрія Караулова, арешт директора проєкту Ксенії Собчак "Обережно Media" Кирила Суханова, зміна головного редактора провладного видання Regnum - усе це наслідки початку війни у "верхньому ешелоні влади".

"Хочеться сподіватися, що це обернеться крахом цього нелюдського режиму. Йде війна у верхньому ешелоні влади. Путін більше не може виступати як медіатор. Тож наступний - він", - припускає Альбац.

Раніше з'явилася інформація, що почати війну проти України президента РФ вмовили два російські силовики. Вони дуже поспішали дати відсіч колективному Заходу, користуючись тим, що Путін ще перебуває у Кремлі.

Однак розрахунок РФ вдарити по Україні 24 лютого та захопити за кілька днів виявився хибним. ЗМІ з'ясували, чому було обрано саме цю дату та як російські військові прорахувалися у своїх очікуваннях.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини