27 жовтня 2022, 13:36

"Путін – перешкода", – Невзлін розповів про ультиматум Сі Цзіньпіна Росії

Леонід Невзлін переконаний, що незабаром Сі Цзіньпін виставить Путіну ультиматум, але ймовірно, що такий ультиматум буде поставлений ще й США.

"Путін – перешкода", – Невзлін розповів про ультиматум Сі Цзіньпіна Росії

Російсько-ізраїльський підприємець, громадський діяч, екскерівник ЮКОСу, мільярдер Леонід Невзлін вважає, що незабаром Сі Цзіньпін висуне Путіну ультиматум. Після того як нинішній глава Китаю закріпився при владі практично на довічний термін, Путін стає вже не потрібен з усіма його ядерними загрозами та війною. "Путін йому перешкода. І я думаю, що через деякий час ультиматум Путіну цілком можливо буде поставлено з двох боків - після переговорів американців з китайцями та після певного світового переділу", - заявив експерт в інтерв'ю Дмитру Гордону, яке можна переглянути на YouTube-каналі "У гостях у Гордона".

Під час бесіди Невзлін наголосив, що він не вірить у багатополярний світ. "Я вірю в однополярний світ або в двополярний світ, як це було. Але у багатополярний ні. Це винайшов Путін і його оточення для того, щоб виявити якусь спеціальну роль Росії. Але вони чудово розуміють, що там, де є Китай з сателітами і де є Європа й Америка з дружніми країнами, яких дуже багато, там немає місця Путіну, це сировинний придаток і, мабуть, якась робоча сила та місце для розміщення виробничих потужностей, він занапастив перспективу Росії стати європейською країною й увійти в один із полюсів повноправним членом", – висловив свою думку опозиціонер.

На думку Невзліна, тепер Росія – країна-ізгой, яка на рівні з Іраном буде розмінною картою у грі "великих дядечків".

Нагадаємо, Леонід Невзлін прокоментував скандал навколо дружини Пєскова: "Соромно за Ізраїль".

Також Леонід Невзлін оцінив те, що відбувається на фронті: "Росія руйнується..."

Раніше Леонід Невзлін натякнув на великі неприємності для Путіна: "Дуже суттєві люди обговорюють, що "Вовану час захворіти"".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини