26 серпня 2022, 11:53

Почався четвертий етап війни проти РФ: Арестович озвучив терміни й особливості

У війні РФ проти України настав четвертий етап, який триватиме до зими 2022 року.

Почався четвертий етап війни проти РФ: Арестович озвучив терміни й особливості

Напередодні радник глави Офісу президента України Олексій Арестович анонсував початок четвертого етапу російсько-української війни, який уже розпочався та триватиме від двох до трьох місяців до початку зими.

Вчора, 25 серпня, в інтерв'ю Юлії Латиніній Арестович анонсував початок четвертого етапу війни з РФ.

При цьому він також озвучив три попередні.

Перший етап – повномасштабне вторгнення російської армії в Україну з території РБ і РФ.

Другий етап – окупація Сєвєродонецька та Лисичанська.

Третій етап – невдала спроба рашистів розпочати наступ у бік Миколаєва та Кривого Рогу.

Наразі розпочався четвертий етап, який триватиме до кінця осені. За словами Арестовича, на цьому етапі не буде жодних наступів, армії стоятимуть на своїх місцях, проте буде артилерійська дуель. І тут усі шанси на вдалий результат у ЗСУ, які мають на озброєнні американські HIMARS, а рашисти нічого подібного не мають.

Напередодні глава української розвідки Кирило Буданов заявив, що у протистоянні з рашистами настав переломний момент. Його він пов'язав із недавніми вибухами на території окупованого Криму.

Тим часом військовий експерт Олександр Коваленко із групи "Інформаційний опір" заявив, що Путін, сам того не підозрюючи, розкрив справжні втрати рашистів в Україні.

Підписавши указ про збільшення своєї армії на 137 тисяч осіб, глава Кремля неусвідомлено визнав факт ліквідації такої кількості військовослужбовців в Україні.

Раніше ми повідомляли, що у ніч на 26 серпня українські артилеристи передали полум'яне привітання російським десантникам у Кадіївці, завдавши удару по готелю "Донбас", де був їх штаб.

Нагадаємо, 25 серпня у прес-службі Міноборони України передали відповідь Лукашенку на його "вітальну" телеграму з Днем Незалежності.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!


Автор: Алексей Арестович

Останні новини