26 липня 2022, 07:57

"Росія йде до краху, при цьому не дасть Україні розвиватися", – Акунін поділився баченням майбутнього

Росія розпадеться та буде осередком агресії: письменник і публіцист зробив прогноз на майбутнє.

Російський письменник, сценарист, літературний критик, автор багатьох бестселерів Борис Акунін має досить жорстку антипутінську позицію. Як передає УНІАН, на його думку, на Росію чекає незавидне майбутнє: країна неминуче розпадеться та закриється.

"Росія зараз переживає останній етап своєї не надто тривалої історії. Цей період за своєю суттю жахливий і принизливий. Швидше за все, після нього настане розпад і з'явиться інша держава, яка буде менш небезпечною для сусідів, ніж сучасна путінська Росія", - наголосив Акунін.

Майбутнє "нової Росії" Борис Акунін малює у похмурому світлі.

"Це буде ізольована та закрита територія, яка бачить ворогів в особі всіх країн світу. У цьому стані вона ще більше гнитиме та розкладатиметься, поки не станеться вибух. Це досить сумний і страшний сценарій, причому таким він є не тільки для самої Росії, але і для її сусідів. Справа у тому, що агресивна та вороже налаштована держава не дасть Україні будувати повноцінне та мирне життя. Перспективи нормального розвитку також можуть опинитися під великим питанням", - додав автор.

Раніше Акунін оцінив ситуації, пов'язану з арештом Навального: вона тільки розпалюватиметься.

За словами Акуніна, на Росію чекає довгий період ганьби, коли їй доведеться розплачуватися за війну, яку вона розв'язала в Україні.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Останні новини