21 квітня 2022, 20:08

"У Наришкіна не просто так тремтіли руки", – Юнус розповів про страх оточення Путіна

Російські високопосадовці відчувають страх, тому що розуміють, що доведеться відповідати за злочини режиму.

"У Наришкіна не просто так тремтіли руки", – Юнус розповів про страх оточення Путіна

Президент країни-агресора Володимир Путін неспроста зібрав засідання Ради безпеки РФ напередодні повномасштабного російського вторгнення, на якому вирішувалося питання про визнання так званих "ДНР" і "ЛНР". Таким чином російський диктатор розділив свою відповідальність за майбутні злочини з високопосадовцями та ніби пов'язав їх круговою порукою.

Таку думку озвучив політолог Раміс Юнус в етері телеканалу "Україна 24".

Аналітик загострив увагу на поведінці директора Служби зовнішньої розвідки РФ Сергія Наришкіна на згаданій нараді.

"Рада безпеки ніколи публічно не проходила. Він (Путін – ред.) для того це зробив публічно, щоб всі побачили, у тому числі на Заході: коли ви мене судитимете, майте на увазі, я не один. Ви думаєте просто так у Наришкіна руки тремтіли?" – заявив експерт.

Співрозмовник вважає, що президент США Джо Байден має взяти на себе відповідальність і публічно заявити про необхідність зміни режиму у Росії.

"Він (Байден – ред.) повинен сказати: поки цей режим не зміниться, ніхто з ним не розмовлятиме, жодних санкцій не буде скасовано, поки Крим і Донбас не повернуться в Україну", – зазначив політолог.

Раніше російський політолог Андрій Піонтковський спрогнозував сутичку Путіна з російськими генералами, яка може розпочатися вже у першій декаді травня. Аналітик вважає, що саме ця подія визначить перебіг війни в Україні, а не битва за Донбас.

Нагадаємо, оглядачі повідомляли, що у Кремлі й органах держбезпеки РФ вже кілька тижнів продовжуються конфлікти, результатом яких може стати низка відставок та арештів однієї з груп впливу.

Редакція наперед вдячна за будь-яку фінансову допомогу!

Слава Україні! Разом ми – СИЛА!

Патреон – https://www.patreon.com/Ukraine365

Paypal – [email protected]

Карта банку – 5168742727446407 (гривня)

Не пропустіть важливу інформацію!

Підпишіться на наш Телеграм-канал: https://t.me/Dialog_Ukraine

Автор: Рамис Юнус

Останні новини