13 січня 2022, 11:05

Аналітик озвучив фактор "перенесення" вторгнення РФ до України: які наміри Кремля

Старіков зазначив про наявність потенційної загрози для України, а також вказав на інформаційний складник.

Війська РФ біля кордону України наразі мають ймовірну тривогу, а відомостями про наміри вторгнення у Кремлі володіє лише обмежена кількість людей, запевнив військовий оглядач Олег Старіков, передає "Україна 24".

Раніше у NYT писали, що війська РФ перенесли своє вторгнення в Україну через холодну погоду. На думку аналітика, подібний план затвердили у Генштабі РФ. При цьому його має схвалити Верховний головнокомандувач Володимир Путін.

Також Старіков підтвердив, що є можлива загроза для Києва з боку Кремля з тієї причини, що українсько-російські зв'язки досить непрості та натягнуті. Він стверджує, що загострення може трансформуватися у військовий конфлікт, проте це лише ймовірна небезпека.

За оцінкою експерта, за логістикою ворога можна прорахувати його можливу підготовку до атаки. Він зазначив, що без логістики не трапляється жодних конфліктів. Один батальйон потребує приблизно 60 тонн пального.

Водночас на Південному Сході для української армії потрібно лише на тиждень 3200 тонн, тому помітно, коли такий процес відбувається у тилу.

Раніше зазначалося, що Байден має бути рішучим – слід припинити переговори з РФ.

Нагадаємо, США оприлюднили можливі санкції проти Путіна та його оточення.

У США після ради Росія – НАТО запевнили, що Москва має зробити найважливіший вибір.

А у РНБО озвучили новий план Путіна щодо України та "радянської імперії".

Останні новини