7 січня 2022, 12:28

Казанський нагадав Сладкову про донецьких озброєних "шахтарів" на тлі подій у Казахстані

Казанський розкритикував думку пропагандиста Сладкова, який заявив, що рядові казахи ніколи не візьмуть до рук зброю.

Казанський нагадав Сладкову про донецьких озброєних "шахтарів" на тлі подій у Казахстані

Урядові казахстанські телеканали повідомляють про те, що серед протестувальників з'явилися терористи ззовні у кількості 20 тисяч людей, які взяли до рук зброю, щоб усунути Токаєва з посади президента країни.

Російський пропагандистський журналіст Олександр Сладков, який завжди підтримував існування "ЛНР" і "ДНР", заявив, що звичайний робітник із Казахстану не візьме до рук зброю. Проте Денис Казанський вирішив нагадати події на Донбасі.

Сладков неодноразово випускав сюжети на російських каналах, у яких розповідав про Донбас жахливі речі, лякаючи всіх "українськими фашистами". На той час він був впевнений, що звичайні шахтар і тракторист вирішили взяти до рук зброю, щоб протистояти ЗСУ. Через якийсь час про події у Казахстані він вже іншої думки.

Казанський підкреслив, що російські журналісти – "бездарні брехуни" з подвійними стандартами. Він нагадав Сладкову, як у Донецьку у 2014 році "мирні ополченці" вирішили взяти зброю, щоб протистояти "українським фашистам". А у Казахстані у 2022 році ті, хто вийшов на мітинги проти чинної влади, – "терористи та мародери".

Напередодні Сладков на своїй сторінці у соцмережі опублікував пост про події у Казахстані. Він заявив, що всі мирні мітингувальники давно розійшлися, а на вулицях залишилися "озброєні злочинці", які об'єднуються у загони. Далі він повністю посилається на Telegram-канал "Легітимного".

Той пише, що місцеві жителі нібито повністю відвернулися від "терористів" і вони самі перестрілюються із силовиками. До початку лютого життя у країні стабілізується, коли силовики повністю "знищать" усіх "терористів".

Раніше ми повідомляли, що міжнародні експерти вирішили спрогнозувати подальший розвиток подій на кордоні з Україною після того, як Путін вирішив відправити свої війська до Казахстану.

Нагадаємо, протестувальники в Алмати почали залишати місто та перебираються до Талдикоргану, де немає блокпостів, а поліція не виходить на вулиці міста.

Автор: Денис Казанский

Останні новини