11 червня 2024, 07:14

Снєгирьов розповів, як ЗСУ чітко дали зрозуміти жителям Бєлгорода, чия це земля

Дмитро Снєгирьов повідомив про досягнення ЗСУ на Бєлгородщині, де дрон поставив український прапор на вишку зв'язку.

Снєгирьов розповів, як ЗСУ чітко дали зрозуміти жителям Бєлгорода, чия це земля

Одне із завдань Сил оборони України - перенести війну на територію РФ, чим вони успішно і опікуються, нагадав Дмитро Снєгирьов. Удари по військових цілях ворога мають стратегічне значення, але ЗСУ вирішили повідомити росіянам, що Бєлгород - споконвічно українська земля.

Аналітику військових подій від Снєгирьова можна дізнатися з відео на каналі YouTube.

Свою розповідь військовий експерт почав із важливої передмови: "Перейдемо до подій на території нашої "улюбленої" "Бєлгородської народної республіки". Хочу вам нагадати, що до 1918 року місто Бєлгород згідно з Брест-Литовською угодою, яка була ратифікована і радянською Росією, входила до складу Української Народної Республіки: це наші історичні землі. Подивимося, що відбувається на українських землях, які тимчасово перебувають під російською окупацією".

Потім Снєгирьов з гордістю повідомив про одну з успішних операцій ЗСУ у Бєлгородській області: "Село Безімено у Бєлгородській області. Ось тут найбільш показовим виявився характер акції Сил оборони України й українського розвідувального товариства. Виявляється, український дрон встановив там прапор України на вишці зв'язку, тобто дали чітко зрозуміти територіальну приналежність Бєлгородської області. Є дані об'єктивного контролю".


Раніше Снєгирьов розкрив правду про ситуацію на фронті, спростувавши деяку інформацію.

Автор: Сеть

Останні новини