8 червня 2024, 20:51

Сазонов озвучив три сценарії завершення війни та повідомив, коли буде реалізовано один із них

Кирило Сазонов переконаний, що четвертого варіанту закінчення війни не існує, а нам із трьох підходить один.

Сазонов озвучив три сценарії завершення війни та повідомив, коли буде реалізовано один із них

Існує ризик, що росіянам вистачить сил і засобів, щоб захопити території, які їм потрібні, та не дати нам перемогти у війні, попередив українців Кирило Сазонов. Це найгірший із можливих сценаріїв. Ще можливий мир на невигідних нам умовах на невизначений час, але нам потрібно тільки одне: повний розгром росіян і витіснення їх на кордони 1991 року.

Прогноз Кирила Сазонова щодо термінів завершення війни можна дізнатися з відео на каналі YouTube.

Доброволець ЗСУ озвучив другий із трьох можливих сценаріїв закінчення війни: "З невеликими змінами зберігається лінія бойового зіткнення у вигляді тимчасового кордону. Мирна угода носитиме тимчасовий характер, але це буде, скоріше, корейський варіант (у них досі йде війна та миру немає). На цих позиціях усі закріплюються, та якось продовжуємо жити з урахуванням таких реалій. Такий варіант теж є. Це не веде ні до припинення обстрілів, ні до заходів ДРГ, ні до можливості нових переходів у гарячу фазу".

Після цього Кирило Сазонов описав, у чому зацікавлені українці щодо закінчення війни: "Третій сценарій: ми отримуємо нормальне поповнення, а не старих, ми отримуємо більше західної зброї, щоб розносити мінами та снарядами все, що є на лінії бойового зіткнення і далі. Ми максимально тиснемо на них, виганяємо їх на кордони 1991 року або менше (як зможемо), та на цих умовах укладається мир уже на українських умовах".

"Базових сценаріїв три. Найімовірніше, їхня реалізація - осінь або зима, можливо, весна. Ось і все, і не треба вчити тарологію. Який із цих сценаріїв буде працювати, залежить від нас, від усіх українців (і від ЗСУ, і від влади, і від кожного з нас)", - підсумував політолог.


Автор: Кирилл Сазонов

Останні новини