27 травня 2024, 10:27

Яковина назвав реальну причину "розгрому" Міністерства оборони РФ, організованого Путіним: "І він вирішив..."

Іван Яковина розповів, яку загрозу становили для Путіна генерали, яких він звільняє та саджає до в'язниць.

Яковина назвав реальну причину "розгрому" Міністерства оборони РФ, організованого Путіним: "І він вирішив..."

Кадрові чистки у Міністерстві оборони РФ відбуваються не без причини: глава Кремля злякався того, що генерали вийдуть з-під його контролю та спробують його повалити, пояснив Іван Яковина. Водночас журналіст повідомив: сміливість російських вищих військових чинів продиктована тим, що вони живуть за межами РФ, а отже інакше сприймають усе, що відбувається у них у країні.

Думку Івана Яковини про причини звільнення російських генералів можна дізнатися з відео на каналі YouTube.

Політичний аналітик озвучив реальну причину кадрових чисток у Міноборони РФ: "Я, чесно кажучи, не думаю, що це призведе до позитивних результатів у Російській Федерації. Найбільші злодії, крім Шойгу, їх поступово саджають, і дехто думає, може, правда почалася боротьба з корупцією у Міністерстві оборони за нового міністра, але насправді нічого подібного. Йде знищення потенційно незадоволеної публіки".

"Хто може вважатися потенційно незадоволеною публікою у Російській Федерації ближче до влади? По-перше, це дуже багаті, вбудовані у західне суспільство олігархи та подібні до них люди, включно з цими самими генералами. Вони ж, ці генерали, проводили у Росії одну третину свого часу, а здебільшого вони жили десь у Швейцарії та у Маямі", - додав до вищесказаного журналіст.

При цьому Іван Яковина підкреслив: "Ці хлопці, звичайно, генерали, форму носять, коли треба, але насправді вони не хочуть воювати: вони хочуть гроші "пиляти". Вони розумні люди, у них багато грошей, вони хочуть жити заможно та красиво. Що найважливіше, у них ресурси та мізки дають змогу у разі чого організувати змову, якщо у Путіна далеко дах від'їде та він вирішить, наприклад, ту ж саму ядерну війну почати".

Автор: Иван Яковина

Останні новини