13 травня 2024, 07:47

Замість глави МО РФ секретар РНБО: у Мережі озвучили рішення Путіна щодо Шойгу та те, хто за ним стоїть

Путін вніс кандидатуру Бєлоусова на пост глави МО РФ, а Шойгу вирішив перевести у секретарі РНБО.

Замість глави МО РФ секретар РНБО: у Мережі озвучили рішення Путіна щодо Шойгу та те, хто за ним стоїть

Напередодні стало відомо, що Шойгу все ж таки не залишиться на свій посаді, однак Герасимов продовжить керувати Генштабом РФ.

Паблік "ВЧК-ОГПУ" озвучив свою думку щодо рішення російського диктатора все ж позбутися Шойгу.

З одного боку, джерело заявляє про те, що Шойгу все ж є другом Путіна, Але і, з іншого боку, той також є справжнісіньким злодієм. Вигнати ексглаву МО РФ повністю з Кремля було б негарно, а ось у Радбезі красти особливо й нічого.

При цьому джерело також заявляє, що рішення Путіна може бути не остаточним. Поки все йде за планом російських братів-олігархів Ковальчуків. Найімовірніше, вони і стоять за операцією з "ліквідації" Шойгу. Не виключено, що той падатиме ще нижче, а також постраждають люди з його оточення.

Спочатку Ковальчуки планували змістити Шойгу, щоб у того не було реальної влади. Тепер вони можуть взятися за братів Ротенбергів, а слідом за ними і за Колокольцева.

У "ВЧК-ОГПУ" прогнозують зміну протягом 6 місяців у МВС і ФСБ. Усе це пов'язано з етапами "внутрішньої боротьби" у Кремлі.

Раніше ЗМІ повідомили про те, що Путін все ж таки ухвалив рішення усунути Шойгу з посади глави МО РФ.

Нагадаємо, Шойгу передумав їхати у Бєлгород після того, як російська система ППО знесла цілий під'їзд багатоповерхового житлового будинку.

Автор: Сеть

Останні новини