2 травня 2024, 16:07

Яковина назвав найважливішу подію, яка прискорить поразку Путіна, але залишилася непоміченою: "Це сталося"

Політичний аналітик Іван Яковина висловив свою думку з приводу того, що Китай приєднався до санкцій проти РФ.

Яковина назвав найважливішу подію, яка прискорить поразку Путіна, але залишилася непоміченою: "Це сталося"

"Сьогодні поговоримо про найважливішу на мій погляд геополітичну подію, яка обов'язково прискорить поразку Російської Федерації у війні проти України. Йдеться про те, що КНР цього тижня долучилася до західних економічних санкцій проти Російської Федерації", - з цього Іван Яковина розпочав своє нове аналітичне відео на каналі YouTube.

Журналіст-міжнародник розповів, яка важлива для України подія відбулася у світі: "Про те, що це станеться, я говорив ще у 2022 році. Тоді багато людей у це не вірили, сміялися навіть, проте це сталося. Китай істотно обмежив можливості РФ купувати критично важливу для Кремля хай-тек-продукцію та продукцію подвійного призначення у Китаї".

Потім Іван Яковина пояснив, які наслідки матимуть для Росії китайські санкції: "За лічені місяці, я думаю, це вже почне серйозно бити по російській військовій промисловості: вона просто не може існувати без постійних і доволі суттєвих китайських поставок. Ба більше, зараз уже сильно ускладнився імпорт у Росію китайських звичайнісіньких споживчих товарів, витратних матеріалів, що неминуче призведе до дефіциту, до зростання цін на китайські товари, а оскільки інших товарів у Росії немає, то практично на всі товари".


Автор: Иван Яковина

Останні новини