27 квітня 2024, 22:56

Накі розплющив росіянам очі, як вони скоро "самі себе" справедливо покарають: "Під загрозою перебувають..."

Політолог Майкл Накі попередив громадян РФ про те, що на них чекає після повернення додому тих, хто воює в Україні.

Накі розплющив росіянам очі, як вони скоро "самі себе" справедливо покарають: "Під загрозою перебувають..."

Люди, яких вчили вбивати, робити звірства, це робитимуть завжди, навіть коли війна для них закінчиться, повідомив Майкл Накі. Ті росіяни, які зараз воюють в Україні, а потім масово повернуться назад, здебільшого відчують себе відданими та непотрібними країні, що тільки пробудить у них агресію. Це означає, що кількість злочинів у Росії збільшуватиметься у математичній прогресії.

Дізнатися про аналітику актуальних подій від Майкла Накі можна з відео на каналі YouTube.

"Видання "Верстка" зробило велике дослідження на тему того, чим останні кілька місяців і навіть років запам'яталися російські військові, які повернулися до цивільного життя, та що відбувається, коли ось така людина з абсолютно зіпсованим моральним "компасом" і з вбивствами в анамнезі повертається до цивільного життя. Повернувшись із України до Росії, учасники війни, як пише "Верстка", продовжують свої бойові дії й у цивільному житті", - поділився інформацією зі своїми глядачами відеоблогер.

Потім Майкл Накі озвучив лякаючу статистику кримінальних подій у РФ: "За два роки кількість тих, хто постраждав від учасників війни, що повернулися з України, перевищила дві сотні, причому більше ста з них загинули, а решта отримали тяжкі каліцтва. Найчастіше за цією статистикою під загрозою знаходяться родичі та знайомі так званих "ветеранів".

Від рук "ветеранів" "СВО", що повернулися з України, загинуло понад сто людей: за останні два роки як мінімум 107 загинули, а ще 100 вижили й отримали важкі каліцтва через злочини учасників війни в Україні, хто повернувся до Росії".



Автор: Сеть

Останні новини