23 квітня 2024, 13:38

В ОРДО набуває чинності "закон" про конфіскацію квартир: блогер розповів, хто позбудеться житла

На території так званої "ДНР" місцева "влада" видала указ про конфіскацію квартир місцевих жителів, які, рятуючись від війни, вимушено евакуювалися.

В ОРДО набуває чинності "закон" про конфіскацію квартир: блогер розповів, хто позбудеться житла

Як розповів у ТГ-каналі український блогер і журналіст Денис Казанський, такий "закон" на території ОРДО був прийнятий сепаратистами, які називають себе "владою", 21 березня.

Іншими словами, за словами блогера, місцева влада "ДНР" розпочне конфіскацію "безхазяйних" квартир, тобто тих, чиї господарі вимушено виїхали з регіону, рятуючись від війни, а також кримінального свавілля.

Що цікаво, як пише журналіст, Російська Федерація вже давно оголосила територію своєї ОРДО. Іншими словами, такого державного утворення, як "ДНР", не існує навіть у їхньому власному розумінні. Проте воно і зараз ще існує, використовує власну символіку та навіть якісь там "укази" видає, що суперечать російським законам.

Казанський наостанок додав, що після цього всіх управдомів, голів ЖБК та інших зобов'язали складати списки. Мародери ж, у свою чергу, вже труть руки, готуючись віджимати щосили та захоплювати, грабувати чуже майно.


Автор: Денис Казанский

Останні новини