21 лютого 2024, 15:16

Яковина озвучив мету дружини Навального, яку вона спробує досягти за будь-яку ціну: "Акуратніше скажемо..."

Журналіст Іван Яковина припустив, що Юлія Навальна не планує продовжувати справу вбитого чоловіка.

Яковина озвучив мету дружини Навального, яку вона спробує досягти за будь-яку ціну: "Акуратніше скажемо..."

Очолювати російську опозицію навряд чи входить у плани дружини Олексія Навального, вважає Іван Яковина. Журналіст упевнений, що головна мета Юлії Навальної - помста за смерть чоловіка. Заради цієї мети вона готова піти на багато що, підкреслив політичний оглядач.

Думку Івана Яковина щодо намірів Юлії Навальної можна дізнатися з відео на каналі YouTube.

Журналіст висловив своє припущення щодо цілей, які ставить перед собою дружина Олексія Навального: "Дивіться, у чому річ: Юлія Навальна готова піти на будь-що заради знищення Путіна та його режиму. Я думаю, що вона готова піти на співпрацю з силами пекла, якби їй таке запропонували, щоб ліквідувати Путіна та всю його "бригаду". Я підозрюю, що вона зараз буде дуже активно працювати у цьому напрямку: мобілізовуватиме Захід, виступатиме у різних парламентах. Як мені здається, вона буде Тихановською російського розливу, але більш злою".

Після цього Іван Яковина доповнив вищесказане: "Найголовніше, що Юлія Навальна, найімовірніше, зараз організовуватиме всередині РФ якийсь рух, виходитиме на олігархів, на генералів, на чиновників, пропонуватиме їм якісь "плюшки" за участь у змові проти Путіна або за інформацію про Путіна, тобто ось ця робота, найімовірніше, зараз буде йти".

"Зараз центр кристалізації російської опозиції, точка збірки з'явиться. Давайте так акуратніше скажемо, може з'явитися, тому що ніхто не знає, що там ще може статися, але шанс на те, що воно зараз з'явиться, є. У Юлії Навальної буде величезна мотивація та бажання діяти, і це може виявитися корисним для України у різних сферах і напрямках", - зазначив політичний оглядач.

Нагадаємо, Яковина пояснив, що Путін хотів сказати Заходу вбивством Навального.

Автор: Иван Яковина

Останні новини