16 лютого 2024, 15:39

Коваленко про смерть Навального: "Путін насолоджується безкарністю на тлі слабохарактерності США"

Коваленко впевнений: Путіну була потрібна кривава демонстрація абсолюту своєї влади напередодні президентських виборів у РФ.

Коваленко про смерть Навального: "Путін насолоджується безкарністю на тлі слабохарактерності США"

Російський диктатор Володимир Путін насолоджується своєю безкарністю, особливо зараз, "коли Сполучені Штати, головний опонент Кремля, демонструють історичного масштабу безвольність і слабохарактерність".

Таку точку зору у своєму Telegram-каналі озвучив оглядач Олександр Коваленко, коментуючи інформацію про смерть російського опозиціонера Олексія Навального.

"Він (Путін - ред.) насолоджується безкарністю, вбиваючи українців і захоплюючи наші землі з 2014-го. Він насолоджувався безкарністю, вбиваючи сирійців, поширюючи диктатуру в Африці, вбиваючи неугодних за межами Росії..." - написав аналітик.

Оглядач також згадав про смерть ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина, зазначивши, що це також була демонстративна страта: Кремль показав, що станеться з тими, хто підніме проти нього збройне повстання.

За словами Коваленка, Пригожин був слабким і нікчемним бунтівником, а Навальний - слабким опозиціонером. Незважаючи на те що останній не становив реальної загрози для кремлівського режиму, Путіну потрібна була кривава демонстрація абсолюту своєї влади напередодні президентських виборів, особливо після провального інтерв'ю американському журналісту Такеру Карлсону, додав аналітик.

Оглядач не вірить, що російська опозиція здатна на серйозний крок у відповідь на смерть Навального.

"Там і сидітимуть, поки українці їх не звільнять від кривавого диктатора", - зазначив він.

Нагадаємо, Навальний помер у колонії 16 лютого. Як стверджує російська влада, опозиціонеру нібито стало погано після прогулянки.

Президент України Володимир Зеленський, коментуючи ці новини, заявив, що Навальний - це тільки одна людина з величезної кількості людей, яких катували у РФ заради збереження влади Путіна.


Автор: Александр Коваленко (Злой Одессит)

Останні новини