12 лютого 2024, 12:46

"Підлий удар у спину Путіну", – Z-патріоти заговорили про сувору реальність після несподіваного кроку Китаю

Z-патріоти раптом усвідомили, що Китай – це зовсім не ідейний союзник РФ, а просто цинічний вигодонабувач від ситуації, в яку Путін завів країну.

"Підлий удар у спину Путіну", – Z-патріоти заговорили про сувору реальність після несподіваного кроку Китаю

Китай максимально користується важкою ситуацією, в якій опинилася путінська Росія. Китайські товари стрімко захоплюють російські ринки, витісняючи з них вітчизняних виробників, а днями Китай і зовсім завдав підлого удару у спину Путіну. Найбільший китайський банк (Chouzhou Commercial Bank) підтримав західні санкції та призупинив операції з РФ і Білоруссю.

Z-патріот Максим Калашников, один з ідеологів війни з Україною, вже назвав цей крок Китаю ударом, який можна порівняти з підривом "Північних потоків".

Про це розповів український журналіст і блогер Денис Казанський на своєму YouTube-каналі.

"Російські патріоти, всі ці шовіністи й імперці думали, що можна безкарно напасти на Україну та захопити її без жодних наслідків, а тут такий удар. Цей Калашников написав кілька книжок, у яких закликав до захоплення України та ліквідації української державності. Він готував ґрунт до війни, рекламував і виправдовував агресію РФ. Але у своїх книгах він нічого не написав ні про санкції, ні про відповідальність. І тепер російські імперці "виють", не розуміючи, чому реальність не відповідає їхнім маячним фантазіям", - прокоментував ситуацію Казанський.

Путінський ідеолог Калашников також визнав, що Росія сьогодні дуже залежна від імпорту з Китаю. І це створює "фантасмагоричну картину", коли на рівні Сі Цзіньпіна Китай визнав РФ стратегічним партнером, але після візиту делегації Мінфіну до США чомусь приєднався до західних санкцій. Після цього ділові радіостанції вже всерйоз заговорили про можливий логістичний колапс і проблеми в економіці.

"Дивно, а Путін говорив, що санкції - це взагалі дурниця та на Росію вони ніяк не впливають", - з іронією зазначив Казанський.

Нагадаємо, експерти прокоментували ситуацію з російською економікою: "Постійно так тривати не буде".

Автор: Денис Казанский

Останні новини