31 грудня 2023, 19:47

Гордон жорстко й емоційно "привітав" росіян із Новим роком: "Залишитеся з війною..."

Журналіст Дмитро Гордон настійно побажав росіянам позбутися Путіна, якщо вони хочуть краще жити.

Гордон жорстко й емоційно "привітав" росіян із Новим роком: "Залишитеся з війною..."

Відомий журналіст Дмитро Гордон записав новорічне привітання, адресоване і росіянам, і українцям. Спершу він привітав громадян України, а потім звернувся до "сусідів" із побажаннями та порадами, як вони можуть зробити своє життя кращим.

Привітання Дмитра Гордона з 2024 роком можна подивитися на каналі YouTube.

Своє відео популярний блогер почав так: "Друзі, до Нового року залишається кілька годин, і за традицією я хотів би привітати всіх із прийдешнім святом, але спочатку я хочу звернутися до росіян".

Після цього Дмитро Гордон озвучив свої побажання росіянам: "Росіяни, ви посіяли вітер і пожнете бурю. Я бажаю вам дуже поганого, огидного нового року, тому що ви його заслужили. Я бажаю, щоб на вашому троні більше не було цього "царя", який винен у масовому вбивстві сотень тисяч людей, у руйнуванні українських міст. Я бажаю, щоб війна перейшла на територію Росії, щоб ви відчули, як це, коли на ваші голови та ваших близьких падають ракети з неба та несуть смерть. Я хочу, щоб після цього ви вийшли на вулиці ваших міст із протестом проти путінського режиму та знесли цього потворного карлика. Ви маєте розуміти, що ваше щастя тільки без Путіна. Залишитеся з Путіним - залишитеся з війною на території Росії".

Завершивши "привітання" росіян, журналіст перейшов на українську мову та звернувся до своїх співгромадян: "Я хочу привітати всіх українців із Новим роком. Я знаю, що 2024 рік буде набагато кращим, ніж був 2023-й і 2022 рік. Я впевнений, що у 2024 році ми здобудемо таку вистраждану перемогу. Я вірю, що ми станемо кращими та щасливішими. Я дуже хочу, щоб усі, до кого я звертаюся, залишилися живі. З прийдешнім Новим роком!"

Раніше Гордон звернувся до українців із важливим попередженням.

Також Гордон зробив важливу пропозицію першим особам країни.

Нагадаємо, Гордон назвав відомого українця, усунення якого "справа честі" для Путіна.

Автор: Дмитрий Гордон

Останні новини