18 грудня 2023, 11:26

"Залишилися ж ще наївні люди", – обурені жителі Луганщини звернулися до Путіна з проханням

Директор Ровеньківського пивоварного заводу разом із колективом у розпачі звернувся до Путіна після того, як окупаційна адміністрація віджала підприємство.

"Залишилися ж ще наївні люди", – обурені жителі Луганщини звернулися до Путіна з проханням

Росія продовжує захоплювати та відбирати підприємства на окупованих територіях України. Цього разу черга дійшла до пивзаводу у місті Ровеньки Луганської області. Це місто було захоплене Росією ще 2014 року, та місцевий пивзавод був одним із небагатьох підприємств Луганщини, які продовжували успішно працювати на окупованій території. Мабуть, з цієї причини він і сподобався комусь в окупаційній адміністрації, та там недовго думаючи вирішили цей завод, просто кажучи, віджати у законних власників. У розпачі колектив підприємства записав звернення до Путіна з проханням втрутитися та зупинити рейдерське захоплення.

Про це розповів український журналіст і блогер Денис Казанський на своєму YouTube-каналі.

Директор підприємства, який пропрацював на заводі 31 рік, записав відеозвернення до Путіна разом із колективом, попросивши відновлення справедливості та законності.

"Найприголомшливіше, що вони просять допомоги у відновленні справедливості та законності у того, хто цю справедливість і законність у їхній області, по суті, і знищив", - прокоментував ситуацію Казанський.

За словами директора, завод зазнав рейдерського захоплення.

"Та що там ваш завод? - відреагував журналіст. - Уся Луганська область зазнала захоплення. Ось тільки протестувати проти цього потрібно було трохи раніше: приблизно навесні 2014 року. Тоді ще можна було все це зупинити, а зараз, на жаль, дещо пізно".

Під час звернення до Путіна директор пивзаводу заявив, що група осіб сфальсифікувала документи на володіння акціями заводу. Цю фразу Казанський теж не залишив поза увагою, підкресливши, що президент РФ, до якого вони звертаються, сфальсифікував цілі референдуми та захопив цілі області України.

"А вони вірять, що він допоможе зупинити захоплення якогось заводу. Залишилися ж ще наївні люди", - підсумував блогер.

Раніше Денис Казанський розповів, що в окупованому Сніжному люди залишилися без води й електрики.

Нагадаємо, Денис Казанський повідомив про величезну проблему в окупованому Донецьку: "Більшого приниження уявити складно".

Автор: Денис Казанский

Останні новини