15 грудня 2023, 12:44

"Боягузливий дідок злякався", – Казанський проаналізував "Пряму лінію" Путіна з народом

Цього року Путін усе-таки наважився провести "Пряму лінію" з народом, проте так і не відповів на жодне по-справжньому гостре запитання, зазначив Денис Казанський.

"Боягузливий дідок злякався", – Казанський проаналізував "Пряму лінію" Путіна з народом

Український блогер і журналіст Денис Казанський на своєму YouTube-каналі проаналізував "Пряму лінію" Путіна з народом і його велику прес-конференцію, підкресливши, що на жодне по-справжньому гостре запитання президент РФ так і не відповів.

Під час "Прямої лінії" на екрани виводили запитання, які люди надсилали шляхом СМС. Але якраз їх Путін ігнорував, тому що запитання там були дуже незручні.

"Чому ваша реальність розходиться з нашою дійсністю?

Як можна переїхати у Росію, про яку розповідають по "Першому каналу"?

Коли реальна Росія не відрізнятиметься від телевізійної?

За що наша країна бореться в Україні?

Коли закінчиться війна? Коли буде мир над головою? Коли почнуться мирні переговори?

Чому, переїхавши до Криму через міст, мобільний зв'язок вмикає роумінг, якщо Крим - Росія?"

Коли мобілізованих відпустять? Чому 300 тисяч осіб мають служити за всю країну?" - запитували росіяни, однак так і не дочекалися будь-якої реакції від свого президента.

Були також і локальні запитання від жителів різних регіонів, наприклад: "У Донецьку на вул. Цусимська знову немає води 7-й день. Допоможіть із вирішенням цієї проблеми. Водоканал відповідає невиразно".

"Це, мабуть, демонстрація високого рівня життя, який Росія принесла у Донецьк", - з іронією прокоментував Денис Казанський.

Що стосується так званих журналістів, які приїхали з окупованих Луганська та Донецька, то вони взагалі заявили Путіну, що в їхніх містах жодних проблем немає, тому і запитань до президента РФ у них теж немає. І замість того щоб ставити запитання, вони просто подякували Путіну за щасливе життя та достаток.

"Але люди, які живуть в окупованих містах, постійно звертаються до Путіна та ставлять йому запитання і з приводу зарплат, і з приводу відновлення своїх міст. Вони часто записують відеозвернення, ось тільки на ці запитання Путін відповідати боїться, - зазначив Казанський. - Ось і весь великий лідер. Боягузливий дідок злякався та на жодне з по-справжньому гострих запитань так і не відповів, тому що відповідей у нього просто немає".

Раніше в ISW прокоментували "Пряму лінію" Путіна з народом.

Нагадаємо, у Німеччині назвали цілі російського президента у війні з Україною: "У Генштабі РФ диктатору пообіцяли до кінця 2026 року захопити три міста".

А у Криму після "Прямої лінії" Путіна влаштували показову "зачистку".

Автор: Денис Казанский

Останні новини