14 листопада 2023, 16:13

Новим царем Росії став Сі – у Кремлі назріває гострий конфлікт через вибір Путіна

У російських "елітах" зростає невдоволення через те, що диктатор Володимир Путін зробив Росію васалом Китаю, запевняє Ігор Ейдман.

Новим царем Росії став Сі – у Кремлі назріває гострий конфлікт через вибір Путіна

У спробі зберегти свою владу та життя диктатор Володимир Путін зробив Росію васалом Китаю. Це викликало гостре невдоволення російських еліт.

Про це у своєму блозі пише російський опозиціонер і соціолог Ігор Ейдман.

Він звернув увагу на те, як Путін останнім часом почав виправдовувати поклоніння Москви Золотій Орді, розповідаючи, що це був правильний курс тодішньої влади. Фактично диктатор РФ проголосив новий зовнішньополітичний курс країни.

"Путін проголосив новий курс Росії: вперед в Орду! (...) Новою Золотою Ордою для Росії є Китай", - розповів соціолог.

Він підкреслив, що тільки у ролі китайського васала путінський режим має шанс вижити, оскільки Пекін, на відміну від Заходу, не цікавлять ні змінюваність влади, ні свобода людини.

"Новий цар Росії - Сі Цзіньпін. Путін приречений стати його васалом", - запевнив Ейдман.

Однак, зазначив він, ситуація для Путіна складається досить небезпечна. Річ у тім, що більшість російських "еліт" не влаштовує новий курс, яким іде Путін. Вони всі орієнтовані на Захід: там у них заховані гроші, там живуть дружини та діти, там вони звикли відпочивати та лікуватися. І нічого змінювати ці люди не бажають.

"Їхнє зіткнення з Путіним і його партією китайського вибору РФ (Патрушев, Ковальчуки, Сєчін, Медведєв, Володін, Турчак, Бєлоусов тощо) стає дедалі ймовірнішим", - констатував опозиціонер.

Раніше Мюрид пояснив "перл" Путіна про Орду.

Ми також писали, що Бєлковський назвав терміни завершення "СВО" в Україні, які озвучують люди в оточенні Путіна.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Игорь Эйдман

Останні новини