3 жовтня 2023, 15:01

"Не хочуть сидіти у Сизрані", – росіяни обурилися черговою забороною, яка ще більше "зв'язала їм руки"

Дедалі більше країн у Європі забороняють в'їзд машин на російських номерах, що викликає у росіян обурення та гнів.

"Не хочуть сидіти у Сизрані", – росіяни обурилися черговою забороною, яка ще більше "зв'язала їм руки"

У Норвегії у вівторок, 3 жовтня, набула чинності заборона на в'їзд зареєстрованих у Росії легкових автомобілів з дев'ятьма та меншою кількістю місць у салоні. Це викликало серед росіян нову істерику, адже, по суті, перед самим їхнім носом опустилася справжнісінька "залізна завіса". Норвегія логічно завершила введені раніше аналогічні заборони в Естонії, Литві, Латвії, Польщі, Німеччині та Фінляндії.

Про це розповів на своєму YouTube-каналі народний депутат і блогер Олексій Гончаренко.

"Звичайно, це викликає істерику у росіян, - підкреслив політик. - Виявляється, вони не хочуть сидіти у Костромі, Сизрані, Челябінську: вони хочуть їхати кудись у Європу".

Але багато росіян їздили в Європу не просто так, а з божевільними наліпками на машинах "Я РУССКИЙ". "Навіщо ви хочете підкреслити всім, з якого болота ви виповзли? - здивувався Гончаренко. - В Естонії їх змушують ці наклейки знімати, та це дуже смішно".

Взагалі Естонія - це окрема історія, сказав депутат. Зараз там обговорюють перейменування Калінінграда на Кенігсберг. Власне, у Польщі це вже зробили, а в Естонії голова комітету з міжнародних справ заявив, що у жовтні буде ухвалено рішення з цього приводу, та це викликало нове виття на болотах. Російські пропагандисти негайно ж почали кричати, що не існує ніякої Естонії та Латвії. "Їх просто не існує. Це історичне непорозуміння", - сказав один путінський слуга, а другий назвав Естонію чиряком.

На це Гончаренко не забув заперечити: "Естонія - прекрасна країна, яка активно розвивається та чудово живе. А чиряк - це ви, росіяни".

Нагадаємо, Аббас Галлямов розповів, про що сьогодні мріють багато росіян: "Такі розмови я чув багаторазово".

Раніше Дмитро Гордон назвав ознаку того, що росіяни почали "тріщати по швах": "Понеслося".

Автор: Алексей Гончаренко

Останні новини