9 червня 2023, 11:56

Путін може не встигнути: чому спроба диктатора РФ висунути наступника доб'є режим

У диктатора РФ Володимира Путіна закінчується час для успішної передачі влади наступнику, вважає Аббас Галлямов.

Вплив диктатора РФ Володимира Путіна на свій режим стрімко слабшає, через це він, імовірно, не зможе успішно реалізувати операцію "Наступник".

Про це у своєму блозі у Facebook розповів політолог, у минулому спічрайтер російського диктатора Аббас Галлямов.

"Час, відпущений йому історією для того, щоб він обрав собі наступника, не нескінченний. Що слабшим буде президент у момент, коли оголосить ім'я наступника, то більше шансів, що якісь угруповання еліт відмовляться тому підкорятися", - розповів експерт.

Він уточнив, що названий Путіним наступник не зможе бути незалежною фігурою. У будь-якому разі він буде близький до одного з кланів, що викликає невдоволення інших. Висока ймовірність бійні цих центрів впливу між собою, що може поховати і путінський режим, і Росію у її нинішньому вигляді.

"Путін, звичайно, думає: "Гаразд, наступника-то я висунути завжди встигну"... Можете не встигнути, Володимире Володимировичу", - констатував Галлямов.

Зазначимо, що чутки про ймовірного наступника Путіна ходять уже не перший рік. Серед головних претендентів називають прем'єр-міністра РФ Михайла Мішустіна, а також сина директора ФСБ Дмитра Патрушева. Жодного підтвердження немає.

Примітно, що, на думку багатьох експертів, жодних наступників Путін не планує, оскільки одержимий жагою влади та не буде її ні з ким ділити.

Раніше опозиціонер РФ Ходорковський назвав можливого наступника диктатора РФ.

Ми також писали, що, за даними ГУР, Кремль активно готується замінити Путіна: розпочато пошук наступника.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!


Останні новини