7 червня 2023, 20:23

"Відбудеться в один момент у різних місцях", – Гордон прогнозує РФ непрості часи

На тлі "спецоперації" Кремль втратив керування над кордонами та регіонами РФ, вважає Дмитро Гордон.

"Відбудеться в один момент у різних місцях", – Гордон прогнозує РФ непрості часи

Росія опинилася на порозі великого розпаду. Російська армія загрузла у війні, Москва вже не контролює свої кордони. Про це розповів український журналіст Дмитро Гордон.

"Щоб розуміти, що буде далі, вивчайте добре історію - історію російсько-японської війни 1905 року та те, що за нею послідувало, історію Першої світової війни та революції у Росії: спочатку Лютневої, потім Жовтневого перевороту... Чому підпорядковується все? Закономірностям... Знаючи це, можна легко прогнозувати з точністю плюс-мінус події найближчого часу. Усе це було, зараз буде, а потім через роки та десятиліття буде знову. Усе по колу. Звичайно, у Росії хаос починається", - розповів Гордон.

Дуже тривожним дзвіночком для Москви, на його думку, мав стати прорив добровольців у Бєлгородську область. Ці події продемонстрували, що Москва втрачає контроль над своїми територіями. Наслідки однозначно будуть найсерйозніші.

"Із Бєлгородською областю вже взагалі не смішно. Війська опинилися всі на фронтах України, а захистити її нікому. Не тільки Бєлгородську, а й Брянську, Курську, Ростовську... Якщо раптом зараз десь у Казані татарські націоналісти почнуть повстання, думаю, вони за день впораються... Ідеї є. Думаю, це станеться в один момент у різних місцях", - запевнив журналіст.

Раніше повідомлялося, що Пригожин може перетворити Бєлгородчину на "нову Чечню": РФ ще ближче до розпаду.

Ми також писали, що названо 3 найімовірніші сценарії майбутнього Росії.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Дмитрий Гордон

Останні новини