4 травня 2023, 07:00

Це вже вищий пілотаж: українці оволоділи пекельною сумішшю військових і когнітивних технологій – Ель Мюрид

Україна майстерно сіє хаос у військово-політичному керівництві Росії, готуючись до великого контрнаступу, вважає Ель Мюрид.

Численні диверсії на території РФ із "вишенькою на торті" у вигляді удару безпілотників по Кремлю - це частина великого українського контрнаступу.

Таку думку у своєму блозі у Telegram висловив російський оглядач Ель Мюрид (Анатолій Несміян).

Він зазначив, що події у війні почали дуже швидко набирати обертів. Українці обрали дуже вмілу тактику, яка враховує ключовий недолік путінського режиму - нездатність до випереджальних дій. Численні диверсії - це спроба максимально навантажити застарілу, неповоротку систему у РФ для колапсу керованості.

"Щоденні дрібні, але вкрай неприємні уколи... завдають шкоди не стільки матеріальної, скільки б'ють по картині мудрого та всевидющого вождя, яку створює пропаганда", - розповів Мюрид.

Диверсії, з його слів, свідчать ще й про готовність України до свого великого контрнаступу.

"Це хаос, який Київ починає сіяти не просто у ближніх тилах, (...) а насамперед у керувальній системі Кремля. Щоб він (...) пропустив перший, найсильніший удар наступу. Принцип будь-якого успішного наступу, він має приголомшити одразу з першого дня та навіть з першої години та хвилини", - пояснив російський експерт.

Він визнав, що тактика України виявилася дуже вражаючою. У своїй оборонній операції українці вкотре демонструють уміння грати на слабкостях противника, використовуючи по максимуму свої сильні сторони.

"Це вже вищий пілотаж - пекельна суміш військових і когнітивних технологій, якими, вочевидь, оволоділи українці", - зазначив Мюрид.

З його слів, такий якісний стрибок у військовому плануванні - це прихід до влади у Києві людей нового покоління, молоді. Це люди, які заперечують цінності старих Кремля. І вони начисто переграють путінський режим, який веде країну у минуле. Перемогти у нинішньої РФ не вийде. Вона вже зазнає поразки.

Раніше повідомлялося, що генеральна битва війни близько: ЗСУ приступили до останнього етапу підготовки перед кидком.

Крім того, Симоньян шкодує, що не РФ стоїть за ударом по Кремлю.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Останні новини