11 квітня 2023, 21:29

"Мишоловка у Росії зачинилася, велодоріжка веде в окопи", – Невзлін

Росіяни, радіючи 2014 року окупації Криму, а 2022-го "спецоперації", потрапили у пастку, вважає Леонід Невзлін.

"Мишоловка у Росії зачинилася, велодоріжка веде в окопи", – Невзлін

Коли Росія 2014 року окупувала Крим, то основна маса росіян занурилася у захват, частина - жила своїм життям, начебто нічого не трапилося (ми не дивимося телевізор, політика далеко, а у нас здавання квартального звіту та тімбілдінг намічається), та тільки окремі люди говорили про війну, катастрофу та злочин щодо сусідньої країни.

Про це у своєму блозі у Telegram написав російсько-ізраїльський підприємець, ворог путінського режиму Леонід Невзлін.

Коли у лютому 2022 року Росія почала повномасштабне вторгнення в Україну, хтось жахнувся, виїхав із Росії та почав допомагати українцям, але більшість тріумфували, шикувалися літерою Z і мріяли "на Вашингтон", а частина (досить значна) вперто продовжувала вдавати, що нічого не трапилося, адже у нас велодоріжки, фудкорти та квитки до Большого театру.

Сьогодні Держдума, не заморочуючись на вивчення документів, ухвалила поправки про створення єдиного реєстру військовозобов'язаних і про можливість дублювати звичайні повістки електронними. Електронна повістка вважатиметься врученою з моменту розміщення її в особистому кабінеті на "Держпослугах". З дня отримання повістки та до явки до військкомату забороняється виїзд за межі РФ. А попереду ще перспектива, що буде введено довічне ув'язнення за держзраду, яку трактувати можна як завгодно.

Мишоловка зачинилася, велодоріжка веде в окопи, замість театральної драми - реальна загибель на війні, затіяній божевільним диктатором. Але все логічно. Якщо володар вважає, що країна - його приватна власність з його дозволу, то й населенням він починає розпоряджатися на свій розсуд. Було б це не населення, а громадяни, то був би спротив, зрештою цілих вісім із гаком років була можливість протестувати, виїхати, допомагати Україні.

Ті, хто змовчав у 2014-му, не усвідомив у 2022-му, не матимуть шансів на життя та свободу у 2023-му. Але неможливо ж нескінченно попереджати: їдьте, давайте всі разом працювати на перемогу України!

Раніше опозиціонер РФ пояснив, що задумав Путін із цифровими повістками.

Тим часом Невзоров констатував перетворення Росії на істеричку та прогнозує країні революцію.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Леонид Невзлин

Останні новини