11 квітня 2023, 21:15

"Закон Змія Горинича", – опозиціонер РФ пояснив, що задумав Путін із цифровими повістками

Нової хвилі мобілізації у Росії не буде: для цього у режиму немає ні сил, ні засобів, упевнений Леонід Волков.

"Закон Змія Горинича", – опозиціонер РФ пояснив, що задумав Путін із цифровими повістками

Сьогодні, 11 квітня, Держдума дала добро на введення у Росії цифрового набору "гарматного м'яса" в армію. Цей захід свідчить про те, що диктатор РФ Володимир Путін ще плекає надії здобути перемогу у війні з Україною. І життів росіян він для цього шкодувати не буде.

Таку думку у блозі у Twitter висловив відомий російський опозиціонер, політемігрант Леонід Волков.

Він упевнений, що ніякої другої хвилі мобілізації Кремль оголошувати не буде. Річ у тім, що перша хвиля, яка стартувала у вересні 2022 року, все ще діє, її ніхто не скасовував.

"І немає завдання взяти та призвати мільйон: для мільйона немає логістики, обмундирування, зброї, учебок, командирів; немає і не буде. Цей "закон" правильно назвати "законом Змія Горинича". Він дозволяє без шуму та пилу нескінченно заповнювати втрати. Ось скільки не перелопатять у черговому місяці "Хаймарси" та "Леопарди" ЗСУ, стільки й зачерпне Путін щедрою жменею з бездонних подолів російських матерів. На фронті все це стимулюватиме путінських командирів ще активніше закидати траншеї трупами: пофіг, ще пришлють"гарматного м'яса"", - розповів Волков.

На його думку, Путін у такий спосіб спробує вселити Києву та Заходу загалом, що здатний вести довгу війну на виснаження.

Опозиціонер закликав росіян діяти, щоб не стати "гарматним м'ясом".

"Війна закінчується, коли армія перестає воювати... Критична зміна настроїв у тилу зможе зупинити війну... Ніхто не дасть нам позбавлення: ні Шольц, ні Байден, ні Макрон. Звільнити Росію від Путіна та війни зрештою вийде тільки зсередини Росії", - наголосив Волков.

Він також радить російським чоловікам не йти до військкоматів навіть при отриманні повісток. Опозиціонер упевнений, що масово кримінальні справи проти ухильників ніхто заводити не буде.

"Цей істеричний "закон" ще раз показує: масової підтримки немає, ніяких добровольців немає, втрати моторошні та заповнити їх можна тільки ось так", - констатував політик РФ.

Нагадаємо, на думку Невзорова, Росія вже перетворилася на істеричку.

Ми також писали, що 150 "мобіків" зникли, відмовившись підписати контракт із ПВК.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини