15 березня 2023, 07:45

США офіційно вступають у гонку озброєнь – у Путіна вибивають останній козир

Сполучені Штати оголосили про масштабне переозброєння, що ставить хрест на надіях диктатора РФ "дотиснути" Україну.

США офіційно вступають у гонку озброєнь – у Путіна вибивають останній козир

США виділяють $170 млрд на поповнення запасів Пентагону, витрачених на підтримку України. Америка офіційно вступає у гонку озброєнь, що не обіцяє Москві нічого хорошого.

Про це у своєму відеоблозі в YouTube розповів відомий російський політик, історик Дмитро Чернишевський.

"Ця новина звучить похоронним набатом для Російської Федерації Путіна. Якщо Путін розраховував виграти війну на виснаження з першою економікою світу, то ця дія могильною плитою закриває для нього перспективи. $170 млрд - це половина всього бюджету Росії! А це тільки на поповнення запасів, витрачених в Україні", - розповів історик.

Він зазначив, що для України це хороша новина. Річ у тім, що американській військовій промисловості, коли вона наростить свої потужності, будуть потрібні ринки збуту своєї продукції. Немає сумнівів, що добра частина новітнього озброєння піде для ЗСУ, які протистоять російській агресії.

"Для Росії рішення американців означає, що арсенал демократії починає розкочегарюватися. І перспектив виграти військово-політичне зіткнення у Москви немає жодної", - розповів історик.

Він звернув увагу на те, що 103-й танковий завод РФ, який за планом має випускати на місяць 23 танки, сьогодні здатний збирати лише 9. А знаменитий Уралвагонзавод замість запланованих 30 на місяць випускає всього 20 танків.

"Ось вам результат путінської мобілізації військової економіки! Це не під силу корумпованому фашистському старіючому псевдорежиму у Росії... Рішення Америки про розгортання масованого виробництва боєприпасів і засобів ведення війни означає, що кволий західний паровозик, який насправді є гігантським космічним човником, летить на станцію "Військова економіка"... Це чавунна плита на путінський режим. Нагадаю, що Радянський Союз, набагато потужніша економічно держава, не зміг витримати військово-космічного змагання із Заходом, надірвався та припинив існування 91-го року... Вступ Америки у перегони озброєнь, а саме так можна трактувати поповнення арсеналів, означає, що у Путіна останній козир вибивають", - розповів історик РФ.

Він вважає, що крах режиму відбудеться вже протягом майбутніх трьох років. Не виключено, що це може статися навіть у нинішньому році.

"Що робити, Кремль не знає. Розрахунок тільки на Пекін. А у Пекіна цілі зовсім інші", - запевнив Чернишевський.

З його слів, Китаю зовсім не потрібна перемога Росії у цій війні, але він не бажає і розгрому Москви. Найкращим для Пекіна варіантом була б м'яка поразка РФ, за якої країна залишилася б слабкою, відсталою та жорстко антиамериканською.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що у США розпочали реалізацію плану відправки танків Abrams в Україну.

Ми також писали, що у Білому домі озвучили три причини, чому США допомагали та допомагатимуть Україні.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Дмитрий Чернышевский

Останні новини