7 березня 2023, 19:50

Путін готує велике ошуканство для росіян із фейковою "перемогою" у війні – Сазонов

Кремль найближчим часом може спробувати створити аналог Радянського Союзу, вважає Кирило Сазонов.

Замість реальної перемоги над Україною диктатор РФ Володимир Путін представить російському народу фейкову. Можливий варіант із відродженням аналога СРСР.

Таку думку у своєму блозі у TikTok висловив політолог і боєць ЗСУ Кирило Сазонов.

"У Росії перейнялися малюванням перемоги на перспективу. Київ за 3 дні вони не взяли, Україну за 7 днів не взяли, Харків і Одесу, яку вони називали "російськими містами", теж не взяли, тимчасово окупували Херсон, але були змушені звідти втекти, щоб не отримати серйозних люлей від ЗСУ. З Харківщини їх теж вигнали стусанами, а закінчувати війну поразкою вони собі дозволити не можуть... Який він тоді "полководець" і "збирач земель"? Перемога потрібна, значить буде велике ошуканство довірливих росіян", - розповів Сазонов.

Він припустив, що Кремль оголосить не тільки про "перемогу", а й окуповані території назве "справжньою Україною", яку зробить частиною свого відродженого СРСР.

"У рамках цієї ідеології гауляйтер окупованої частини Запорізької області Балицький уже оголосив новою столицею "області" Мелітополь... З Херсонською буде зроблено те саме. Межі областей переглянуть, а "столицею" України оголосять, наприклад, Донецьк. Хотіли б Харків, але харків'яни дуже сильно б'ють за такі бажання. Ось цю "Україну" зі столицею у Донецьку вони і приєднають до свого "СРСР" або до чогось ще. Соловйов і Симоньян усім пояснять, як "Путін усіх переграв"", - розповів Сазонов.

З Києвом влада РФ спробує укласти перемир'я, вважає він.

"Тільки у Києва свій погляд на цей сценарій, і ЗСУ як аргумент, тож "великому стратегу"... варто перевести столицю у Сибір від гріха подалі, хоча там поруч Китай зі своїми панами. Залишається тільки бункер на Північному полюсі... Можна і так усіх "переграти"", - констатував політолог.

Раніше Касьянов пояснив, що Путіним "може бути продано як перемога" росіянам.

Також Резніков дав прогноз, коли закінчиться війна в Україні та хто переможе.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Останні новини