27 лютого 2023, 11:09

"У районі Вугледару у РОВ усе погано..." – Коваленко розповів про подальші перспективи

Штурм росіянами Вугледару, очікувано, все більше нагадує штурм Соледару, вважає Злий Одесит.

"У районі Вугледару у РОВ усе погано..." – Коваленко розповів про подальші перспективи

У районі Вугледару у РОВ все погано. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив військовий експерт Олександр Коваленко,

Як і очікувалося, окупанти не стали відводити підрозділи 40-ї та 155-ї ОБр МП ТОФ для відновлення боєздатності у зв'язку з колосальними втратами, а завезли біомасу практично на нуль для поповнення особового складу.

При цьому у них відсутнє елементарне забезпечення. Техніки катастрофічно мало - на всіх не вистачає.

"У результаті основною складовою під Вугледаром у черговій хвилі лемінгів стала превалювати піхотна маса, тобто штурм Вугледару, очікувано, дедалі більше нагадує штурм Соледару", - пише блогер.

Ось тільки різниця у тому, що "у Кужугета та Герасима" (маються на увазі міністр оборони РФ Сергій Шойгу і начальник Генштабу РФ Валерій Герасимов - ред.) немає десятків тисяч зеків і немає нескінченної кількості "мобіків".

Коваленко зазначає, що ще кілька таких Вугледарів, і у країні-агресорі РФ потрібно буде оголошувати наступну "часткову" мобілізацію. Без збору нових солдатів для війни проти України "фронт їм не втримати, не кажучи вже навіть про імітацію епічних битв за селища та сараї".

Повідомлялося, що під Вугледаром армія Путіна відкинута на позиції річної давності. Z-воєнкори в істериці бризкають отрутою.

Нагадаємо, ЗСУ знову розгромили ЗС РФ під Вугледаром. Опубліковано кадри того, як горять ворожі танки, а окупанти поповзом відступають.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Александр Коваленко (Злой Одессит)

Останні новини