20 листопада 2022, 14:58

"Протягом максимум року їм хана", – Ейдман передрікає крах держави Путіна

Кремль посилює військову цензуру на тлі неуспіхів на фронтах, отже у Кремлі очікують революції, впевнений опозиціонер і політемігрант Ігор Ейдман.

"Протягом максимум року їм хана", – Ейдман передрікає крах держави Путіна

З 1 грудня у Росії буде заборонено давати оцінку й озвучувати прогнози "військово-політичної, а також стратегічної та оперативної обстановки" у країні. ФСБ віднесла цю інформацію до секретної. Військова цензура посилюється. І це яскравий показник того, що на фронтах у російської армії все дуже погано.

Ситуацію прокоментував у своєму блозі у Facebook відомий російський соціолог, опозиціонер і політемігрант Ігор Ейдман.

Вочевидь, у Кремлі очікують революції, раз повністю перекривають своєму населенню доступ до інформації про реальний стан справ на фронті. Наказ ФСБ - ознака сильного страху у Кремлі.

"Є страшна військова таємниця, яку кремлівські поганці не видадуть, але може відкрити якийсь революційний Кибальчиш. Його ФСБ, звичайно ж, захоче вистежити та покарати, але навряд чи встигне. Утім, усі зрячі її і так знають. Протягом максимум року їм хана. Скільки б вони не намагалися забороняти майбутнє, воно настає - розгром, приниження, крах путінської держави неминучі", - запевнив Ейдман.

Революцію у Росії прогнозує і російський політолог, колишній спічрайтер російського диктатора Аббас Галлямов. Він вважає, що російський народ повстане у 2024 році, якщо Путін спробує піти на новий президентський термін.

Раніше Фельштинський розкрив, що потрібно для зміни режиму у РФ.

Ми також писали, що США підготували Путіну тотальний і показовий розгром, вважає Латиніна.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Игорь Эйдман

Останні новини