27 вересня 2022, 16:06

'"У Самарканді від Путіна смерділо поразкою, війна закінчилася – почалася капітуляція", – Піонтковський

США вибили із рук кремлівського диктатора останній козир у війні – ядерний шантаж, вважає Андрій Піонтковський.

'"У Самарканді від Путіна смерділо поразкою, війна закінчилася – почалася капітуляція", – Піонтковський

На саміті ШОС у Самарканді диктатор РФ Володимир Путін усвідомив свою поразку у війні. Після повернення він спробував дістати свій останній козир у рукаві - ядерну зброю.

Про це у своєму мікроблозі у Twitter пише відомий російський політолог Андрій Піонтковський.

Він нагадав, що саме після саміту ШОС Путін наважився на оголошення мобілізації у РФ, а також терміново організував "референдуми" на захоплених територіях України. Всю цю активність він супроводжував запеклим ядерним шантажем, погрожуючи натиснути "червону кнопку", якщо Київ посміє звільнити свої території.

"У Самарканді від Путіна смерділо поразкою. Всі "союзники" цуралися смердючки. Смертельно ображений він зважився у відчаї підняти ставки та зробив ще 3 фатальних помилки: мобілізація, анексія та новий тур ядерного шантажу", - заявив експерт.

Він звернув увагу на те, наскільки швидко США взяли в облогу диктатора.

Що характерно, перше попередження озвучив радник президента Сполучених Штатів із нацбезпеки Джейк Салліван, який вважався одним із найпроросійських осіб у Білому домі.

Попередження незабаром повторив і держсекретар США Ентоні Блінкен, пообіцявши Кремлю "жахливі наслідки" у разі застосування ядерної зброї в Україні.

"З конвенційною армією РФ справляється одна Україна. Сьогодні США гранично ясно роз'яснили, що у разі застосування в Україні ЯО особисто Путін буде ліквідований, а РФ отримає "catastrophic" пі**и. Війна закінчилася. Почалася капітуляція", - прокоментував ситуацію Піонтковський.

Він упевнений, що попередження Саллівана та Блінкена спрацювали. На це вказує різка зміна риторики кремлівської пропаганди щодо ядерної зброї.

Раніше США провели секретні переговори із Кремлем після ядерних загроз Путіна.

Тим часом Медведєв упевнений, що Захід заплющить очі, якщо РФ все ж таки вирішить застосувати проти України ядерну зброю.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини