11 серпня 2022, 10:56

"Окупанти на низькому старті?" – Злий Одесит про секретне розпорядження РФ по Криму

Особовому складу російських окупаційних військ у Криму заборонено вихід у відпустки до кінця поточного року.

Окупаційна влада захопленого Криму поширила серед співробітників підприємств критичної інфраструктури розпорядження про підготовку "тривожних валіз". Розпорядження поширене серед підприємств та організацій Нового Миру, Судака, Сімферополя й інших населених пунктів півострова.

Про це із посиланням на власні джерела повідомив координатор групи "Інформаційний опір", військовий експерт Олександр Коваленко.

Тривожна валіза - це сумка із найнеобхіднішими речами на випадок надзвичайної події. До неї входять копії документів, одяг, ліки та засоби гігієни.

На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook Коваленко зазначає, що особовому складу російських окупаційних військ у Криму заборонено вихід у відпустки до кінця поточного року.

"Окупанти на низькому старті?" - пише він, передбачаючи підготовку російських окупантів до можливого відступу з окупованого півострова.

Раніше в окупованому Криму розпочалася справжня паніка серед російських туристів і місцевих жителів, які після вибухів у районі військового аеродрому Саки під Новофедорівкою кинулися масово залишати узбережжя.

ВАЖЛИВО ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!


Останні новини