12 липня 2022, 10:52

Вихід росіянам із цього глухого кута один – бігти додому, поки що живі

Вторгнення російської армії в Україну повільно переходить до формату м'ясорубки, яка нещадно перемелює російських військових і колабораціоністів, що приєдналися до них.

Вихід росіянам із цього глухого кута один – бігти додому, поки що живі

У Харківській області напередодні у понеділок було ліквідовано Євгена Юнакова, який перейшов на бік Кремля, за що був призначений "головою військової адміністрації" Великого Бурлука. Буквально кілька днів тому Юнаков роздавав інтерв'ю російським кореспондентам, у яких стверджував, що "регіон перебуває під контролем РФ і він почувається у повній безпеці", зазначає Телеграм-канал

"Запретное мнение".

Відповідальність за підрив автомобіля, в якому був зрадник, взяли на себе українські партизани, які пообіцяли "зайнятися й іншими колабораціоністами".

Варто відзначити, що Юнаков далеко не перший, хто хотів скористатися трагедією власного народу заради особистого збагачення, але у результаті вирушив до "путінського раю", і точно не останній. Українці — це народ, вся історія якого побудована на боротьбі за свободу та повстання проти тиранії. Партизанщина у них у крові.

Незрозуміло, про що думав путінський режим, коли планував захоплення території, населення якої має багатовіковий досвід у винищуванні окупантів.

"Спеціальна військова операція" повільно, але вірно переходить до формату м'ясорубки, яка нещадно перемелює російських військових і колабораціоністів, що приєдналися до них.

Вихід із цього глухого кута один — бігти додому, поки що живі, причому сьогодні, бо завтра може вже не наступити.

Путін зібрався "брати Київ" до останнього свого солдата, але чи хочуть вони удобрити собою українську землю через амбіції божевільного вождя? На чужій землі смерть чекає за кожним кутом. Партизани вийшли на стежку війни.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що полювання на окупантів продовжується: "херсонські партизани" назвали імена своїх наступних цілей.

Ми також писали, що партизани підірвали під Мелітополем потяг із російськими військовими.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини