8 липня 2022, 13:33

В ОРДЛО скипіла хвиля народного гніву до Росії та її гауляйтерів – тисячі людей намагаються помститися

Жителі окупованого Донбасу зливають ЗСУ координати російських баз і складів.

В ОРДЛО скипіла хвиля народного гніву до Росії та її гауляйтерів – тисячі людей намагаються помститися

Кремлівська "спецоперація" розплющила очі багатьом мешканцям окупованих районів Донбасу. У якості помсти Росії за знищення регіону вони зливають ЗСУ координати російських військових складів і баз.

Про це у своєму блозі у Twitter написав відомий український журналіст Денис Казанський.

Він звернув увагу на те, що у ніч на 8 липня у Шахтарську, що знаходиться під російською окупацією останні 8 років, злетів у повітря черговий склад із боєприпасами ЗС РФ. Найсильніша пожежа з детонацією снарядів тривала всю ніч. Важливо, що за останні тижні українській армії вдалося розгромити на Донбасі вже понад 10 ключових військових об'єктів РФ.

"Багато хто запитує, як ЗСУ вдається так точно вражати склади з БК? Адже мало мати точну зброю, треба ще точно знати, куди бити. Відповідь проста: населення окупованих територій охоче співпрацює з Україною та зливає координати складів, навіть мені повідомлення надсилали" , – розповів Казанський.

Він вважає, що на окупованому Донбасі багато мешканців прозріли після того, як Москва влаштувала ескалацію війни та позбавила їх знову мирного життя.

"Після початку нелюдської мобілізації та відправки на забій чоловічого населення ОРДЛО проти його волі на Донбасі скипіла хвиля народного гніву до Росії та її гауляйтерів. Тисячі людей тепер намагаються помститися їм. Це правда, яку не хочуть визнавати у РФ", - констатував журналіст.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що у Донецьку під час бунту проти "мобілізації" бойовик "ДНР" приставив пістолет до голови дитини.

Ми також писали, що у Макіївці жінка показала, як відбивала чоловіка від примусової мобілізації.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Денис Казанский

Останні новини