26 квітня 2022, 10:48

Джерело розповіло про сценарії Росії по Придністров'ю у контексті війни з Україною

Окупанти можуть готувати операцію з перекиданням контингенту у Придністров'я літаками "Іл-76" із паралельною висадкою десанту в Одеській області з моря.

Джерело розповіло про сценарії Росії по Придністров'ю у контексті війни з Україною

Розуміючи можливості ЗСУ швидко ліквідувати гарнізон проросійських військ в окупованій частині Молдови – так званій "Придністровській молдавській республіці", країна-агресор РФ зараз розігрує там сценарій загрози "російському населенню". Цим вони хочуть виправдати розширення контингенту.

Про це повідомляє Telegram-канал "Вертикаль" із посиланням на джерело у силових відомствах.

"У Криму стоять транспортні літаки, завантажені технікою та з готовим десантом, які можуть вилетіти до Тирасполя", – йдеться у пості. Перекидання контингенту у ПМР літаками "Іл-76" супроводжуватиметься висадкою десанту РФ на Одещині з моря.

ЗСУ зараз готуються до різних сценаріїв. Україна не чекатиме від Молдови на дії у Придністров'ї, які вже загрожують нашій безпеці. Аеропорт Тирасполя буде знищено негайно, якщо на ньому з'явиться хоч один російський військовий літак.

Джерело зазначає, що, крім вибухів (почалися напередодні, а на момент написання матеріалу стало відомо про новий підрив радіоцентру в н.п. Маяк – ред.), у селах ПМР готують провокацію у формі молдавських військових із нападом на гарнізон.

Своїми діями Москва хоче поставити Молдову перед вибором: "Або Кишинів не реагуватиме та виступить проти ударів ЗСУ по аеропорту Тирасполя, або Кремль почне війну з Молдовою, перекривши газ і влаштувавши економічний кошмар".

Нагадаємо, у Тирасполі, столиці невизнаної ПМР, прогриміли вибухи біля будівлі "міністерства держбезпеки".

Раніше джерело у розвідці повідомило про новий план Путіна атакувати з боку Придністров'я та Білорусі.

Редакція наперед вдячна за будь-яку фінансову допомогу!

Слава Україні! Разом ми – СИЛА!

Патреон – https://www.patreon.com/Ukraine365

Paypal – [email protected]

Карта банку – 5168742727446407 (гривня)

Не пропустіть важливу інформацію!

Підпишіться на наш Телеграм-канал: https://t.me/Dialog_Ukraine

Автор: Сеть

Останні новини