10 березня 2022, 16:59

"Настав час для Вірменії залишити корабель під назвою "Росія"", – підполковник Сефілян

Вірменський політик Жирайр Сефілян звернувся до співвітчизників через війну, яку РФ розв'язала проти України.

"Настав час для Вірменії залишити корабель під назвою "Росія"", – підполковник Сефілян

Відомий вірменський політик і військовий Жирайр Сефілян закликав співвітчизників не надавати підтримки Росії, що розв'язала війну проти України. Він анонсував швидкий кінець РФ.

Із заявою підполковник 10 березня виступив на своєму офіційному обліковому записі у Facebook. Публікуємо його звернення повністю.

"До вірмен, які проживають у Росії

Дорогі співвітчизники!

Росія хоче продовжити своє життя розв'язаною проти України агресивною війною. Але ми всі бачимо, як руйнуються армія й економіка Росії.

На жаль, у війні, розв'язаній Росією проти України, у тому числі проти вірмен, які є її громадянами, з боку Росії гинуть, отримують поранення та потрапляють у полон також і представники вірменської національності.

Ви повинні розуміти, що це не ваша війна та що путінська Росія, ворог Вірменії та вірменства, використовує вас як гарматне м'ясо.

Вже понад двісті років сини нашого народу проливали кров і віддавали свої життя за Росію, але натомість ми отримали лише приниження, знищення спільно з Туреччиною вірменської державності та геноцид, тому закликаю вас усіма можливими способами уникати служби у злочинній та окупаційній російській армії.

Настав час, щоб Вірменія та вірменство покинули корабель, що тоне, під назвою "Росія"".

Раніше Діалог.UA повідомляв, що азербайджанець, який воює за Україну, звернувся до Кадирова, назвавши його "ставлеником Путіна".

Ми також писали, що військові Білорусі категорично відмовилися воювати проти України – розпочався бунт.

Автор: Сеть

Останні новини