15 лютого 2022, 15:15

Арестович про рішення влади РФ: "Це буде справжній подарунок для України"

На думку Арестовича, визнання "ЛДНР" російською владою стане справжнім подарунком для України.

Арестович про рішення влади РФ: "Це буде справжній подарунок для України"

Можливе визнання Росією так званих "ЛДНР" після звернення депутатів російської Думи стане справжнім подарунком долі для України, оскільки ознаменує односторонній вихід Москви з Мінських угод, які є зашморгом на шиї України.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook заявив військово-політичний оглядач Олексій Арестович.

"Можливе визнання РФ т.зв. "ЛДНР" (до якого залишився один крок  рішення Путіна)  це справжній подарунок долі для України, фантастичне везіння. Воно означає односторонній вихід РФ із Мінських угод і зняття їх зашморгу з шиї України. Візування на мільйон, як кажуть (добре підготовлене непоступливою позицією України)", – заявив він.

При цьому Арестович наголошує на суттєвій деталі: у так званих "документах" ОРДЛО російські найманці позначають межі власних "республік" за межами Луганської та Донецької областей України.

"Це потенційно означає можливість спроби вийти на ці кордони військовим шляхом, здійснювати які буде, звичайно ж, російська армія, маскуючись під "народні міліції".

Хороша новина у тому, що у цьому варіанті зі спроб ми їх відбуцяємо і того легше, ніж за повномасштабного вторгнення. Загалом, бдимо та сподіваємося. Війська не відвели, це блеф", – наголосив Арестович.

Раніше ми повідомляли, що 14 лютого депутати Держдуми прийняли два варіанти звернень до президента та МЗС РФ щодо можливого визнання незалежності "ДНР" і "ЛНР".

Нагадаємо, Держдума РФ звернулася до глави Кремля Володимира Путіна з проханням визнати "незалежність" так званих "ЛДНР".

Автор: Алексей Арестович

Останні новини